Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: '' gino1010 ''
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37814
Hippy Pisaurum Ps
5-3-2 A Tactiek CTD
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 37.7
brilliant Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Angélico speelt de bal door. Dick is nu in balbezit. Dick passt de bal met de wreef. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Akal passt de bal met de wreef. Dick rent richting de bal. Cammarata verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico geeft een lange en hoge pass. Czereszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 1:0

5e minuut.
Dvulyat heeft problemen om de bal te vangen. Dvulyat passt de bal met de wreef. Angélico is nu in balbezit. Angélico geeft de bal voor. Czereszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Akal met een sublieme pass. Obuchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Obuchowicz passt de bal zonder na te denken. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel. Racanati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 2:0

10e minuut.
Cammarata verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico met een sublieme pass. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski schiet op doel. Racanati bokst de bal weg. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 3:0

12e minuut.
Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obuchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Racanati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maroso passt de bal met de wreef. Giugliano probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski schiet op doel. Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 4:0

25e minuut.
Daar is Gios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvulyat rent richting de bal. Dvulyat geeft de bal voor. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Czereszewski kopt de bal weg. Mariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick onderschept slim de pass. Dick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... Racanati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 5:0

32e minuut.
Tsilligiris met een sublieme pass. Inworp. Dvulyat met een snelle inworp. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Giugliano geeft een hoge lob. Dick controleert de bal met de borst. Gios rent richting de bal. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick draait met de bal, schiet en ... Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Maroso rent richting de bal. Maroso passt de bal zonder na te denken. Mazo geeft de bal voor. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 24%, Pisaurum Ps 76%.
Hippy - Pisaurum Ps 5:0

46e minuut.
Vino komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick passt de bal zonder na te denken. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski schiet op doel. Racanati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Angélico met een sublieme pass. Czereszewski is nu in balbezit. Cammarata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cammarata krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Racanati niet meer kan verder spelen. Panigati komt het veld opgelopen. Angélico met een snel genomen vrije trap. Czereszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dvulyat passt de bal in één keer door. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico passt de bal met de wreef. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Panigati trapt de bal weg van het doel. Angélico kopt de bal weg. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mariello is nu in balbezit. Czereszewski onderschept slim de pass. Cammarata is nu in balbezit. Czereszewski onderschept slim de pass. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gioukoudis heeft problemen om de bal te vangen. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski schiet op doel. Panigati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 6:0

64e minuut.
Akal geeft een lange en hoge pass. Gios heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 7:0

67e minuut.
Gios geeft de bal voor. Inworp. Dvulyat met de inworp. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 8:0

68e minuut.
Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maroso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giugliano de bal. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Czereszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angélico rent richting de bal. Angélico geeft een lange en hoge pass. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. Panigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Czereszewski kopt de bal weg. Tsilligiris heeft problemen om de bal te vangen. Angélico speelt de bal door. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Gios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maroso is nu in balbezit. Maroso passt de bal in één keer door. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - Pisaurum Ps 9:0

89e minuut.
Bellato kopt de bal weg. Dvulyat is nu in balbezit. Dvulyat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 18%, Pisaurum Ps 82%.
Hippy - Pisaurum Ps 9:0