Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: GGAllin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12842
GGAllin Atletico Lavandino
cannone 3 att Tactiek tiratopa
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 29.5
outstanding Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Zucchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ... Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 1:0

8e minuut.
Prebianca speelt de bal door. Laihinen kopt de bal weg. Fatarella rent richting de bal. Di Sabato onderschept slim de pass. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strömgren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Munerati krijgt zijn hoofd ertegen. Prebianca bokst de bal weg. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 2:0

10e minuut.
Molteberg kopt de bal weg. Sarchi geeft een lange en hoge pass. Facciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Facciu haalt uit met een fantastische trap. Fištić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 2:1

11e minuut.
Munerati passt de bal met de wreef. Di Sabato rent richting de bal. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ... Prebianca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 3:1

14e minuut.
Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Strömgren met een sublieme pass. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Prebianca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 4:1

16e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal met de wreef. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Patterson geeft een hoge lob. Fatarella is nu in balbezit. Di Sabato begaat een overtreding. Di Sabato krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Strömgren onderschept slim de pass. Strömgren geeft de bal voor. Klungelig pakt Faustini de bal. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 5:1

18e minuut.
Laihinen passt de bal in één keer door. Magliulo is nu in balbezit. Munerati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munerati krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Magliulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren onderschept slim de pass. Strömgren geeft een hoge lob. Munerati heeft problemen om de bal te vangen. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 6:1

22e minuut.
Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato passt de bal in één keer door. Munerati is nu in balbezit. Munerati schiet op doel. Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 7:1

25e minuut.
Laihinen rent richting de bal. Laihinen geeft een hoge lob. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... Prebianca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Magliulo is nu in balbezit. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson met een sublieme pass. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Di Sabato heeft problemen om de bal te vangen. Strömgren is nu in balbezit. Strömgren passt de bal met de wreef. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zucchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Faustini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati draait met de bal, schiet en ... Prebianca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 8:1

32e minuut.
Munerati verovert de bal door een tackle van achteren. Munerati passt de bal met de wreef. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Prebianca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Patterson rent richting de bal. Patterson passt de bal in één keer door. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen draait met de bal, schiet en ... Prebianca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 9:1

35e minuut.
Munerati is nu in balbezit. Munerati passt de bal in één keer door. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 10:1

42e minuut.
Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato passt de bal zonder na te denken. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ... Prebianca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 24%, Atletico Lavandino 76%.
GGAllin - Atletico Lavandino 11:1

48e minuut.
Patterson geeft een hoge lob. Faustini controleert de bal met de borst. Laihinen is nu in balbezit. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Munerati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Patterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strömgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömgren geeft de bal voor. Magliulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munerati maakt een snoekduik en kopt de bal. Prebianca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fatarella de bal. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 12:1

56e minuut.
Laihinen verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Laihinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strömgren geeft een hoge lob. Di Sabato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zucchi kopt de bal weg. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een lange en hoge pass. Di Sabato rent richting de bal. Di Sabato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 13:1

67e minuut.
Nardella heeft problemen om de bal te vangen. Gros onderschept slim de pass. Strömgren geeft de bal voor. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel. Prebianca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Patterson met de inworp. Strömgren rent richting de bal. Strömgren geeft een hoge lob. Munerati is nu in balbezit. Munerati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paglione heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 14:1

77e minuut.
Fatarella geeft een lange en hoge pass. Nardella heeft problemen om de bal te vangen. Strömgren met een sublieme pass. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Prebianca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft een hoge lob. Munerati rent richting de bal. Munerati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 15:1

87e minuut.
Patterson passt de bal in één keer door. Rareşoaica speelt de bal door. Strömgren probeert naar een medespeler te passen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato schiet op doel. Prebianca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fatarella geeft de bal voor. Gros geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nardella de bal onder controle te krijgen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Prebianca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Atletico Lavandino 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 24%, Atletico Lavandino 76%.
GGAllin - Atletico Lavandino 16:1