Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Gignoro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47999
Coverciano Lanerossi
S.Fortress 5AA Tactiek davide
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
69.2 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Ferlita passt de bal in één keer door. Daar is Piselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piselli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ventre neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Maccario maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piselli kopt de bal weg. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre onderschept slim de pass. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 1:0

9e minuut.
Manca rent richting de bal. Manca passt de bal in één keer door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maj de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nioradze verovert de bal door een tackle van achteren. Nioradze passt de bal zonder na te denken. Maccario bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Lanerossi 1:1

18e minuut.
Nioradze speelt de bal door. Sofian rent richting de bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maccario de bal onder controle te krijgen. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manca met de inworp. Weselik is nu in balbezit. Weselik geeft een lange en hoge pass. Ventre maakt een snoekduik en kopt de bal. Meletopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 2:1

30e minuut.
Tomalczyk rent richting de bal. Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre geeft een lange en hoge pass. Piselli heeft problemen om de bal te vangen. Piselli schiet op doel. Meletopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Martiradonna speelt de bal door. Weselik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferlita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlita geeft de bal voor. Ventre springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Piselli is nu in balbezit. Piselli geeft de bal voor. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 3:1

38e minuut.
Meletopoulos met een sublieme pass. Manca kopt de bal weg. Tomalczyk rent richting de bal. Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buglia onderschept slim de pass. Buglia speelt de bal door. Manca geeft een hoge lob. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piselli rent richting de bal. Paal! Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 35%, Lanerossi 65%.
Coverciano - Lanerossi 4:1

46e minuut.
Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre passt de bal in één keer door. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita geeft de bal voor. Ventre springt en kopt de bal. Meletopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Osuna geeft een lange en hoge pass. Buglia rent richting de bal. Buglia geeft de bal voor. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos bokst de bal weg.

52e minuut.
Ferlita met een sublieme pass. Piselli is nu in balbezit. Piselli passt de bal zonder na te denken. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft een hoge lob. Inworp. Manca met een snelle inworp. Weselik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. Meletopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 5:1

54e minuut.
Pyda geeft een lange en hoge pass. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zorzenone krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Acuña rent richting de bal. Wiącek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weselik. Weselik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Manca speelt de bal door. Ventre rent richting de bal. Ventre passt de bal in één keer door. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ferlita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manca met de inworp. Weselik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wiącek is nu in balbezit. Zorzenone onderschept slim de pass. Zorzenone geeft de bal voor. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weselik is nu in balbezit. Weselik geeft de bal voor. Piselli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferlita zal de hoekschop nemen. Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pittari speelt de bal door. Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft een hoge lob. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 6:1

78e minuut.
Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een hoge lob. Maj rent richting de bal. Ventre onderschept slim de pass. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 7:1

81e minuut.
Weselik verovert de bal door een tackle van achteren. Weselik passt de bal in één keer door. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli springt en kopt de bal. Meletopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferlita geeft de bal voor. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Lanerossi 8:1

89e minuut.
Lasończyk rent richting de bal. Ferlita verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlita passt de bal zonder na te denken. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 26%, Lanerossi 74%.
Coverciano - Lanerossi 8:1