Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Azkaban
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33867
Athletic Templari Salentina F.C.
g8 Tactiek 5DEF ALAD
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
56.9 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Doeltrap. Csányi trapt de bal weg van het doel. Ţicleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciardo de bal. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Siva met een snelle inworp. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Csányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciardo rent richting de bal. Siva onderschept slim de pass. Siva passt de bal met de wreef. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:1

13e minuut.
Siva rent richting de bal. Siva probeert naar een medespeler te passen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćwieląg de bal. Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton verovert de bal door een tackle van achteren. Anderton haalt uit met een fantastische trap. Csányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:2

28e minuut.
Medero kopt de bal weg. Leijh rent richting de bal. Ćwieląg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćwieląg krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Quentin is nu in balbezit. Quentin geeft een hoge lob. Ţicleanu speelt de bal door. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:3

37e minuut.
Leijh rent richting de bal. Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk passt de bal zonder na te denken. Siva rent richting de bal. Siva schiet op doel. Csányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gaszyński speelt de bal door. Siva is nu in balbezit. Siva passt de bal zonder na te denken. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Csányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Quentin kopt de bal weg. Taffarelli is nu in balbezit. Való begaat een overtreding. Való krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Siva probeert naar een medespeler te passen. Való met een sublieme pass. Anderton rent richting de bal. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 68%, Salentina F.C. 32%.
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:3

50e minuut.
Gucik passt de bal met de wreef. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik begaat een overtreding. Fumeo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fumeo kan niet meer verder spelen. Haydn komt het veld opgelopen. Taffarelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Talevski kopt de bal weg. Való rent richting de bal. Taffarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taffarelli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siva met de inworp. Leijh is nu in balbezit. Leijh geeft een hoge lob. Toksözlü krijgt zijn hoofd ertegen. Csányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciardo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Searles kopt de bal weg. Való geeft de bal voor. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Csányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:4

67e minuut.
Leijh met een sublieme pass. Toksözlü is nu in balbezit. Quentin maakt een afschuwelijke overtreding. Quentin krijgt een gele kaart. Toksözlü raakt geblesseerd tijdens het duel. Leijh komt bij de bal en schiet. Csányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Anderton de bal. Anderton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:5

73e minuut.
Inworp. Paan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Quentin probeert naar een medespeler te passen. Haydn bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 53%, Salentina F.C. 47%.
Athletic Templari - Salentina F.C. 0:5