Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Mura Amiche
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11487
HoldFast s.c. 2005 Dragon Fly
MoNo_PrO III° Tactiek Juventus
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Kündig passt de bal in één keer door. Braña rent richting de bal. Braña passt de bal zonder na te denken. Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortenova draait met de bal, schiet en ... Marcucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Garfagnoli geeft een hoge lob. Michalík verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caviglioni zal de hoekschop nemen. Cappi maakt een snoekduik en kopt de bal. Korteschiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfagnoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cortenova raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortenova legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marcucci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Dragon Fly 0:1

22e minuut.
Hyżorek rent richting de bal. Marcucci onderschept slim de pass. Marcucci geeft de bal voor. Lohy is nu in balbezit. Lohy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Dragon Fly 0:2

26e minuut.
Silverstein geeft een hoge lob. Riggione kopt de bal weg. Cappi is nu in balbezit. Cappi haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HoldFast s.c. 2005 - Dragon Fly 1:2

28e minuut.
Cortenova probeert naar een medespeler te passen. Kündig rent richting de bal. Kündig passt de bal met de wreef. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek schiet op doel. Marcucci bokst de bal weg.

30e minuut.
Braña neemt de hoekschop. Hyżorek is nu in balbezit. Campise onderschept slim de pass. Lamers onderschept slim de pass. Lamers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Silverstein rent richting de bal. Silverstein geeft de bal voor. Michalík heeft problemen om de bal te vangen. Cappi is nu in balbezit. Cappi haalt uit met een fantastische trap. Korteschiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Garfagnoli probeert naar een medespeler te passen. Silverstein rent richting de bal. Silverstein passt de bal zonder na te denken. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HoldFast s.c. 2005 55%, Dragon Fly 45%.
HoldFast s.c. 2005 - Dragon Fly 1:2

78e minuut.
Inworp. Biesmans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HoldFast s.c. 2005 45%, Dragon Fly 55%.
HoldFast s.c. 2005 - Dragon Fly 1:2