Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masked 11 HoldFast s.c. 2005
Normal Tactiek MoNo_PrO III°
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Savello rent richting de bal. Savello geeft de bal voor. Cappi is nu in balbezit. Cappi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:1

5e minuut.
Caviglioni is nu in balbezit. Caviglioni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riggione de bal. Riggione schiet op doel. Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:2

6e minuut.
Riggione rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venneri. Riggione is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caviglioni met een snel genomen vrije trap. Masì kopt de bal weg. Daar is Bassich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riggione rent richting de bal. Riggione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:3

8e minuut.
Silverstein rent richting de bal. Cappi speelt de bal door. Riggione is nu in balbezit. Riggione draait met de bal, schiet en ... Giuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:4

10e minuut.
Venneri is nu in balbezit. Maceo onderschept slim de pass. Maceo passt de bal in één keer door. Cappi rent richting de bal. Cappi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Francalancia onderschept slim de pass. Caviglioni is nu in balbezit. Caviglioni passt de bal in één keer door. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi haalt uit met een fantastische trap. Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Silverstein met een snelle inworp. Caviglioni geeft de bal voor. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi schiet op doel. Turoni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:5

14e minuut.
Piszczykiewicz rent richting de bal. Piszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione geeft een lange en hoge pass. Cappi krijgt zijn hoofd ertegen. Giuli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:6

17e minuut.
Bassich bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglioni onderschept slim de pass. Caviglioni geeft een lange en hoge pass. Nero kopt de bal weg. Silverstein geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Caviglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglioni geeft de bal voor. Riggione kopt de bal weg. Cappi is nu in balbezit. Cappi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:7

21e minuut.
Maceo verovert de bal door een tackle van achteren. Maceo geeft de bal voor. Klungelig pakt Masì de bal. Cappi is nu in balbezit. Cappi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Francalancia heeft problemen om de bal te vangen. Caviglioni is nu in balbezit. Caviglioni passt de bal met de wreef. Riggione rent richting de bal. Riggione draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Giuli trapt de bal weg. Silverstein rent richting de bal. Silverstein passt de bal zonder na te denken. Cappi rent richting de bal. Cappi schiet op doel. Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maceo rent richting de bal. Maceo geeft een lange en hoge pass. Riggione is nu in balbezit. Riggione schiet op doel. Giuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maceo met de inworp. Caviglioni is nu in balbezit. Caviglioni geeft een lange en hoge pass. Riggione is nu in balbezit. Riggione draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:8

38e minuut.
Silverstein is nu in balbezit. Francalancia met een sublieme pass. Maceo speelt de bal door. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 77%, HoldFast s.c. 2005 23%.
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:9

47e minuut.
Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione rent richting de bal. Riggione speelt de bal door. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:10

52e minuut.
Masì kopt de bal weg. Riggione is nu in balbezit. Foti is nu in balbezit. Riggione is nu in balbezit. Riggione schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Francalancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglioni rent richting de bal. Caviglioni met een sublieme pass. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:11

60e minuut.
Cappi passt de bal zonder na te denken. Silverstein geeft een hoge lob. Caviglioni heeft problemen om de bal te vangen. Caviglioni geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Francalancia de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Pede komt het veld opgelopen. Crosato komt het veld opgelopen. D`Auria komt het veld opgelopen. Silverstein neemt de hoekschop. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi is nu in balbezit. Cappi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:12

61e minuut.
Turoni is nu in balbezit. Turoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silverstein met de inworp. Caviglioni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:13

64e minuut.
Campise rent richting de bal. Campise speelt de bal door. Crosato probeert de bal aan de voet te houden. Riggione rent richting de bal. Riggione passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:14

66e minuut.
Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione onderschept slim de pass. Riggione geeft een hoge lob. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giuli trapt de bal weg. Nero heeft problemen om de bal te vangen. Caviglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglioni geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:15

71e minuut.
Finamore met een sublieme pass. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassich is nu in balbezit. Riggione onderschept slim de pass. Riggione passt de bal zonder na te denken. Giuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cappi is nu in balbezit. Cappi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:16

74e minuut.
Riggione rent richting de bal. Cappi is nu in balbezit. Riggione is nu in balbezit. Cappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:17

77e minuut.
Silverstein geeft de bal voor. Riggione kopt de bal weg. Daar is Masì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silverstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:18

78e minuut.
Campise is nu in balbezit. Campise geeft een lange en hoge pass. Riggione rent richting de bal. Riggione draait met de bal, schiet en ... Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:19

80e minuut.
Finamore controleert de bal met de borst. Finamore passt de bal met de wreef. Cappi rent richting de bal. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:20

82e minuut.
Venneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Foti de bal. Riggione is nu in balbezit. Riggione haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crosato is nu in balbezit. Crosato probeert naar een medespeler te passen. Riggione rent richting de bal. Riggione haalt uit met een fantastische trap. Giuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Foti maakt een afschuwelijke overtreding. Riggione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caviglioni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cappi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 79%, HoldFast s.c. 2005 21%.
FC Masked 11 - HoldFast s.c. 2005 0:20