Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herta Vernello ASD Montesardo
4-3-3 Tactiek 4132 torneo
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Adams geeft de bal voor. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... Ziegler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Montesardo 1:0

9e minuut.
Maxwell geeft een lange en hoge pass. Koprivarov kopt de bal weg. Dimitrie geeft een lange en hoge pass. De Meza is nu in balbezit. De Meza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Giergiel geeft een hoge lob. De Meza rent richting de bal. De Meza geeft een lange en hoge pass. Engel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szczypiorek kopt de bal weg. Engel rent richting de bal. Engel speelt de bal door. De Meza is nu in balbezit. De Meza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De Meza heeft problemen om de bal te vangen. Maxwell is nu in balbezit. De Meza verovert de bal door een tackle van achteren. De Meza haalt uit met een fantastische trap. Ziegler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:0

32e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Giergiel is nu in balbezit. Grabowski onderschept slim de pass. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. Jerlicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:1

33e minuut.
Daar is Seńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal in één keer door. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Vitomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski onderschept slim de pass. Grabowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 48%, Montesardo 52%.
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:1

52e minuut.
Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski passt de bal met de wreef. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz schiet op doel. Jerlicz bokst de bal weg. Douglas kopt de bal weg. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski haalt uit met een fantastische trap. Jerlicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vitomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Korzeniewski de bal. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitomir neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szczypiorek heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie passt de bal met de wreef. Engel is nu in balbezit. Engel draait met de bal, schiet en ... Ziegler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza speelt de bal door. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Lolos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Buscan probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Bordakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adams kan niet meer verder spelen. Weisshaar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sultanov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Balewski probeert naar een medespeler te passen. Szczypiorek heeft problemen om de bal te vangen. Szczypiorek passt de bal in één keer door. Engel is nu in balbezit. Engel draait met de bal, schiet en ... Ziegler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Koprivarov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neşe komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Buscan met de inworp. Bordakiewicz controleert de bal met de borst. Bordakiewicz passt de bal met de wreef. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De Meza rent richting de bal. Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Engel rent richting de bal. Engel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov passt de bal met de wreef. Voinescu probeert naar een medespeler te passen. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel draait met de bal, schiet en ... Ziegler bokst de bal weg. Klungelig pakt Szczypiorek de bal. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... Ziegler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 56%, Montesardo 44%.
Herta Vernello ASD - Montesardo 2:1