Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: FC Aras Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3098
FC Aras EUR 1971
433 Dindo Tactiek 352bis
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen good


16e minuut.
Törőcsik speelt de bal door. Felappi met een sublieme pass. Liebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers geeft een hoge lob. Bogojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Grążawski schiet op doel. Flanderka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abrusci rent richting de bal. Abrusci schiet op doel. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Herreros bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreros probeert naar een medespeler te passen. García Edo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grążawski rent richting de bal. Grążawski schiet op doel. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Liebers onderschept slim de pass. Liebers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nuovo de bal onder controle te krijgen. Socki rent richting de bal. Socki draait met de bal, schiet en ... Andidero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Liebers neemt de hoekschop. Borraccio kan de bal niet met de borst controleren. Bogojević rent richting de bal. Bogojević haalt uit met een fantastische trap. Andidero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:1

34e minuut.
Dallara speelt de bal door. Flanderka met een sublieme pass. Liebers geeft de bal voor. Bogojević krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Camallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andidero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Socki geeft een lange en hoge pass. Dallara heeft problemen om de bal te vangen. Bogojević rent richting de bal. Bogojević haalt uit met een fantastische trap. Malaquias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:2

42e minuut.
Camallı geeft een hoge lob. Liebers kopt de bal weg. Camallı heeft problemen om de bal te vangen. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Borraccio is nu in balbezit. Grążawski is nu in balbezit. Grążawski passt de bal in één keer door. Bogojević rent richting de bal. Bogojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 72%, EUR 1971 28%.
FC Aras - EUR 1971 0:3

47e minuut.
Grążawski rent richting de bal. Herreros verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abrusci. Abrusci krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Herreros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Edo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liebers kopt de bal weg. Dallara is nu in balbezit. Bogojević onderschept slim de pass. Bogojević draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:4

50e minuut.
Malaquias onderschept slim de pass. Liebers is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liebers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogojević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:5

52e minuut.
García Edo speelt de bal door. Gorie met een sublieme pass. Liebers is nu in balbezit. Liebers geeft een hoge lob. Socki krijgt zijn hoofd ertegen. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kałusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liebers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cespites geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felappi met de inworp. Liebers rent richting de bal. Liebers geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogojević is nu in balbezit. Bogojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:6

62e minuut.
Cespites rent richting de bal. Cespites passt de bal in één keer door. Bogojević rent richting de bal. Bogojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aras - EUR 1971 0:7

68e minuut.
Liebers speelt de bal door. Felappi heeft problemen om de bal te vangen. Felappi met een sublieme pass. Socki is nu in balbezit. Socki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Felappi kopt de bal weg. Zavattero is nu in balbezit. Flanderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavattero verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bogojević kopt de bal weg. Flanderka is nu in balbezit. Borraccio verovert de bal door een tackle van achteren. Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Laureyns geeft een hoge lob. Nuovo rent richting de bal. Nuovo geeft een hoge lob. Liebers is nu in balbezit. Liebers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aras 65%, EUR 1971 35%.
FC Aras - EUR 1971 0:7