Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United ASD Rizziconi Calcio
CinCin532v1 Tactiek 442 F10 pr2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Fedor is nu in balbezit. Kotlár rent richting de bal. Kotlár geeft de bal voor. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor schiet op doel. Smiotanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is De Monte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tax bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Monte. De Monte krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Seravalli passt de bal met de wreef. Mezzaro rent richting de bal. Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. De Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Monte schiet op doel. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamo rent richting de bal. Pena onderschept slim de pass. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cvetković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dranirskiy met een sublieme pass. De Monte rent richting de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lutuc rent richting de bal. Lutuc geeft een lange en hoge pass. Passero kopt de bal weg. Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Yinghua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yinghua geeft een hoge lob. Daar is Kotlár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lazović geeft een lange en hoge pass. Passero is nu in balbezit. Passero geeft een lange en hoge pass. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena haalt uit met een fantastische trap. Smiotanko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 47%, ASD Rizziconi Calcio 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cin Cin United - ASD Rizziconi Calcio 0:0

48e minuut.
Kotlár geeft de bal voor. Daar is Seravalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seravalli passt de bal zonder na te denken. De Monte rent richting de bal. De Monte schiet op doel. Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dranirskiy geeft de bal voor. Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković geeft een lange en hoge pass. Seravalli krijgt zijn hoofd ertegen. Hetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - ASD Rizziconi Calcio 0:1

73e minuut.
Tax bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković onderschept slim de pass. Cvetković passt de bal in één keer door. Seravalli is nu in balbezit. Seravalli haalt uit met een fantastische trap. Hetman bokst de bal weg.

83e minuut.
Alamo met een sublieme pass. Basterretxea met een sublieme pass. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cin Cin United - ASD Rizziconi Calcio 1:1

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetković met de inworp. Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dranirskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 65%, ASD Rizziconi Calcio 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cin Cin United - ASD Rizziconi Calcio 1:1