Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Soccer toalha branca
352zone Tactiek Marija Pavlovic
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 61.8
average Schieten outstanding
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Fariolo geeft de bal voor. Abrusci kopt de bal weg. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng geeft een hoge lob. Galasso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Daar is Dioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski schiet op doel. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliseo onderschept slim de pass. Eliseo geeft de bal voor. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:1

6e minuut.
Citter rent richting de bal. Citter probeert naar een medespeler te passen. Eliseo rent richting de bal. Eliseo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Donavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donavan probeert naar een medespeler te passen. Kołakowski is nu in balbezit. Citter is nu in balbezit. Citter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Donavan is nu in balbezit. Donavan geeft de bal voor. Klungelig pakt Catalini de bal. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Citter rent richting de bal. Citter haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk bokst de bal weg. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:2

11e minuut.
Catalini kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo geeft de bal voor. Citter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:3

14e minuut.
Kołakowski heeft problemen om de bal te vangen. Catalini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fariolo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Citter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Eliseo de bal. Eliseo geeft een lange en hoge pass. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:4

20e minuut.
Eliseo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Catalini de bal. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski schiet op doel. Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:5

21e minuut.
Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Fariolo rent richting de bal. Fariolo geeft een lange en hoge pass. Citter is nu in balbezit. Citter schiet op doel. Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Citter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galasso kopt de bal weg. Daar is Paletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citter rent richting de bal. Citter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:6

24e minuut.
Abrusci geeft de bal voor. Ghisellini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galasso speelt de bal door. Citter rent richting de bal. Citter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Geroldi met een sublieme pass. Galasso geeft een hoge lob. Roncallo probeert de bal met de borst te controleren. Citter is nu in balbezit. Citter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Galasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galasso geeft een lange en hoge pass. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:7

32e minuut.
Eliseo rent richting de bal. Eliseo passt de bal met de wreef. Galasso met een sublieme pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:8

33e minuut.
Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso is nu in balbezit. Trí Thắng onderschept slim de pass. Eliseo is nu in balbezit. Eliseo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Galasso passt de bal zonder na te denken. Eliseo is nu in balbezit. Eliseo probeert naar een medespeler te passen. Citter rent richting de bal. Citter haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski passt de bal in één keer door. Citter is nu in balbezit. Citter schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Galasso met een sublieme pass. Eliseo probeert naar een medespeler te passen. Citter is nu in balbezit. Citter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kołakowski heeft problemen om de bal te vangen. Citter rent richting de bal. Abrusci onderschept slim de pass. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:9

40e minuut.
Klungelig pakt Fariolo de bal. Fariolo geeft een hoge lob. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Citter met een sublieme pass. Galasso heeft problemen om de bal te vangen. Galasso passt de bal in één keer door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 84%, toalha branca 16%.
Napoli Soccer - toalha branca 0:9

46e minuut.
Fariolo passt de bal zonder na te denken. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski speelt de bal door. Citter rent richting de bal. Citter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kołakowski kopt de bal weg. Fariolo rent richting de bal. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:10

52e minuut.
Calcagnino passt de bal met de wreef. Abrusci controleert de bal met de borst. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter is nu in balbezit. Citter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Eliseo speelt de bal door. Paletti heeft problemen om de bal te vangen. Eliseo verovert de bal door een tackle van achteren. Eliseo geeft de bal voor. Catalini heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo speelt de bal door. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:11

64e minuut.
Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo speelt de bal door. Kołakowski rent richting de bal. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:12

66e minuut.
Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng geeft een hoge lob. Paletti heeft problemen om de bal te vangen. Citter is nu in balbezit. Citter draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Ghisellini de bal. Galasso onderschept slim de pass. Galasso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Citter de bal. Citter schiet op doel. Pieprzyk bokst de bal weg. Kołakowski is nu in balbezit. Kołakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:13

71e minuut.
Galasso is nu in balbezit. Galasso passt de bal met de wreef. Eliseo met een sublieme pass. Klungelig pakt Citter de bal. Citter schiet op doel. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Calcagnino speelt de bal door. Donavan geeft een lange en hoge pass. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter is nu in balbezit. Citter draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dioni rent richting de bal. Citter onderschept slim de pass. Citter schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Dioni trapt de bal weg van het doel. Galasso kopt de bal weg. Citter kan de bal niet met de borst controleren. Citter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Galasso geeft een hoge lob. Citter kopt de bal weg. Daar is Kołakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołakowski schiet op doel. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kołakowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - toalha branca 0:14

88e minuut.
Abrusci rent richting de bal. Abrusci passt de bal met de wreef. Biagi is nu in balbezit. Citter is nu in balbezit. Citter haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Geroldi onderschept slim de pass. Geroldi geeft een hoge lob. Eliseo kopt de bal weg. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 69%, toalha branca 31%.
Napoli Soccer - toalha branca 0:14