Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR FC Jupus ITA
Chiara Serie C Tactiek d41-2a_v3.2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Fahrenholz speelt de bal door. Mamute is nu in balbezit. Mamute passt de bal in één keer door. Mitić rent richting de bal. Mitić draait met de bal, schiet en ... Bailescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Vreugdenhil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreugdenhil passt de bal zonder na te denken. Sánchez Armas met een sublieme pass. Raig rent richting de bal. Raig schiet op doel. Tankut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Fahrenholz geeft een lange en hoge pass. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyps rent richting de bal. Mitić onderschept slim de pass. Mitić schiet op doel. Bailescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Mamute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamute passt de bal met de wreef. Mitić is nu in balbezit. Mitić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Guilhengas met een sublieme pass. Schulp met een sublieme pass. Klungelig pakt Cojocaru de bal. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Mitić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jagodics met een sublieme pass. Mamute heeft problemen om de bal te vangen. Mamute probeert naar een medespeler te passen. Mitić rent richting de bal. Mitić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Fahrenholz passt de bal zonder na te denken. Jagodics rent richting de bal. Jagodics passt de bal zonder na te denken. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Gallotta heeft problemen om de bal te vangen. Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang geeft een lange en hoge pass. Raig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - FC Jupus ITA 0:1

44e minuut.
Mitić rent richting de bal. Uneken begaat een overtreding. Mitić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jagodics zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mitić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 42%, FC Jupus ITA 58%.
S.S.C.CONDOR - FC Jupus ITA 0:1

46e minuut.
Roncarolo komt het veld opgelopen. Tašner komt het veld opgelopen. Deserta komt het veld opgelopen. Magnanimi komt het veld opgelopen. Litkowski komt het veld opgelopen. Montalván komt het veld opgelopen. Nanopoulos komt het veld opgelopen. Amedick komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borovčanin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Amedick onderschept slim de pass. Jagodics met een sublieme pass. Borovčanin rent richting de bal. Borovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.S.C.CONDOR - FC Jupus ITA 1:1

80e minuut.
Magnanimi passt de bal met de wreef. Uneken met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Tašner verovert de bal door een tackle van achteren. Tašner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrenholz speelt de bal door. Borovčanin rent richting de bal. Borovčanin haalt uit met een fantastische trap. Bailescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - FC Jupus ITA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 49%, FC Jupus ITA 51%.
S.S.C.CONDOR - FC Jupus ITA 2:1