Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Materdei Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19998
Materdei A.C. NAVOLE`
442ae Tactiek mitico
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 56.2
weak Schieten formidable
average Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Hozák passt de bal in één keer door. Borubar is nu in balbezit. Carosone is nu in balbezit. Carosone geeft de bal voor. Milan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hozák rent richting de bal. Hozák geeft de bal voor. Klungelig pakt Owens de bal. Owens haalt uit met een fantastische trap. Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carosone is nu in balbezit. Carosone geeft een hoge lob. Ahlioptas heeft problemen om de bal te vangen. Owens is nu in balbezit. Owens haalt uit met een fantastische trap. Mysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - A.C. NAVOLE` 0:1

10e minuut.
Ahlioptas is nu in balbezit. Ahlioptas geeft een hoge lob. Inworp. Hozák met de inworp. Borubar geeft de bal voor. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lasterowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milling met de inworp. Owens rent richting de bal. Owens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lasterowicz passt de bal in één keer door. Hozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozák speelt de bal door. Milan is nu in balbezit. Milan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hozák is nu in balbezit. Milan is nu in balbezit. Drożdżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan verovert de bal door een tackle van achteren. Milan haalt uit met een fantastische trap. Mysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Milling is nu in balbezit. Milling met een sublieme pass. Owens is nu in balbezit. Owens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - A.C. NAVOLE` 0:2

31e minuut.
Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone probeert naar een medespeler te passen. Milling probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Carosone is nu in balbezit. Carosone geeft de bal voor. Milan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Carosone met een sublieme pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar passt de bal in één keer door. Owens is nu in balbezit. Owens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Wałeczek rent richting de bal. Wałeczek probeert naar een medespeler te passen. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carosone kopt de bal weg. Macii rent richting de bal. Milan onderschept slim de pass. Milan geeft een lange en hoge pass. Owens krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 80%, A.C. NAVOLE` 20%.
Materdei - A.C. NAVOLE` 0:2

47e minuut.
Carosone rent richting de bal. Carosone geeft de bal voor. Milan is nu in balbezit. Milan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - A.C. NAVOLE` 0:3

54e minuut.
Târşitu met een sublieme pass. Klungelig pakt Borubar de bal. Borubar speelt de bal door. Owens is nu in balbezit. Owens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lasterowicz geeft de bal voor. Carosone geeft een lange en hoge pass. Daar is Lasterowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ahlioptas verovert de bal door een tackle van achteren. Drożdżewski is nu in balbezit. Borubar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borubar krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mysiak met een harde bal richting middenveld. Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borubar geeft de bal voor. Milan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carosone is nu in balbezit. Carosone geeft een lange en hoge pass. Jagusztyn probeert de bal met de borst te controleren. Owens is nu in balbezit. Owens haalt uit met een fantastische trap. Mysiak bokst de bal weg.

84e minuut.
Milling met de inworp. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar geeft een lange en hoge pass. Milan is nu in balbezit. Milan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 72%, A.C. NAVOLE` 28%.
Materdei - A.C. NAVOLE` 0:3