Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14666
gibs inter2024
1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 21.5
formidable Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iavaroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seferis is nu in balbezit. Seferis geeft een hoge lob. Ciapalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Iavaroni passt de bal in één keer door. Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc onderschept slim de pass. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Seferis geeft een hoge lob. Ciapalski kopt de bal weg. Daar is Bigiogero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc is nu in balbezit. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 1:0

8e minuut.
Cresci geeft een hoge lob. Inworp. Iavaroni met een snelle inworp. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
D`Aquì bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferis verovert de bal door een tackle van achteren. Seferis probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Seferis met de inworp. Iavaroni rent richting de bal. Ardino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ardino krijgt een gele kaart. Iavaroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iavaroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 2:0

15e minuut.
Iavaroni is nu in balbezit. Iavaroni geeft de bal voor. Klungelig pakt Bigiogero de bal. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 3:0

18e minuut.
Tracotanza met een harde bal richting middenveld. Seferis probeert naar een medespeler te passen. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Seferis passt de bal in één keer door. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc passt de bal met de wreef. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 4:0

21e minuut.
Ardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc passt de bal in één keer door. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 5:0

22e minuut.
Poletti heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Ardino rent richting de bal. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Bigiogero met een harde bal richting middenveld. Seferis kopt de bal weg. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 6:0

26e minuut.
Seferis rent richting de bal. Gulla rent richting de bal. Gulla geeft de bal voor. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gulla passt de bal met de wreef. Seferis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferis passt de bal met de wreef. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Bigiogero de bal onder controle te krijgen. Tracotanza speelt de bal door. D`Aquì kopt de bal weg. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 7:0

32e minuut.
Stolc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bigiogero de bal. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 8:0

36e minuut.
Gulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc is nu in balbezit. Stolc passt de bal met de wreef. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski schiet op doel. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Galieni rent richting de bal. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski speelt de bal door. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza bokst de bal weg. Stolc rent richting de bal. Stolc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 9:0

40e minuut.
Iavaroni met een sublieme pass. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Ciapalski schiet op doel. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 10:0

45e minuut.
Ciapalski rent richting de bal. Cresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 23%, inter2024 77%.
gibs - inter2024 11:0

50e minuut.
Stolc heeft problemen om de bal te vangen. Seferis rent richting de bal. Seferis passt de bal met de wreef. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stolc is nu in balbezit. Stolc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 12:0

51e minuut.
Eremia komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Poletti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardino de bal. Galieni rent richting de bal. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapalski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Stolc rent richting de bal. Stolc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia met een snelle inworp. Klungelig pakt Seferis de bal. Seferis geeft een lange en hoge pass. Ciapalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Ardino de bal. Iavaroni is nu in balbezit. Iavaroni passt de bal in één keer door. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 13:0

55e minuut.
Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Cresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Sikirić komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pontiggia rent richting de bal. Stolc is nu in balbezit. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bigiogero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iavaroni neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 14:0

58e minuut.
Eremia met een sublieme pass. Daar is Ciapalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardino is nu in balbezit. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Beretti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Iavaroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seferis rent richting de bal. Seferis passt de bal in één keer door. Eremia geeft de bal voor. Ciapalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bigiogero met een harde bal richting middenveld. Eremia kopt de bal weg. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bigiogero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 15:0

65e minuut.
García Menéndez komt het veld opgelopen. D`Aquì speelt de bal door. Klungelig pakt Poletti de bal. Ciapalski onderschept slim de pass. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 16:0

66e minuut.
Poletti is nu in balbezit. Poletti passt de bal zonder na te denken. Pontiggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia met een sublieme pass. Seferis is nu in balbezit. Seferis geeft een lange en hoge pass. Ciapalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Bari komt het veld opgelopen. Tracotanza met een harde bal richting middenveld. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari schiet op doel. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez passt de bal zonder na te denken. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 17:0

73e minuut.
Seferis passt de bal zonder na te denken. Eremia rent richting de bal. Eremia passt de bal met de wreef. Di Bari rent richting de bal. Di Bari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 18:0

75e minuut.
Iavaroni probeert naar een medespeler te passen. Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia probeert naar een medespeler te passen. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tracotanza trapt de bal weg van het doel. Eremia heeft problemen om de bal te vangen. Eremia probeert naar een medespeler te passen. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Bari de bal. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tracotanza met een harde bal richting middenveld. García Menéndez kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Bari de bal. Di Bari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 19:0

81e minuut.
García Menéndez passt de bal zonder na te denken. Iavaroni is nu in balbezit. Iavaroni passt de bal met de wreef. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Cresci trapt de bal weg van het doel. García Menéndez kopt de bal weg. Di Bari rent richting de bal. Di Bari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 20:0

84e minuut.
Di Bari haalt uit met een fantastische trap. Cresci probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iavaroni neemt de hoekschop. Di Bari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. García Menéndez rent richting de bal. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 21:0

86e minuut.
Seferis met een snelle inworp. Eremia heeft problemen om de bal te vangen. Eremia passt de bal met de wreef. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eremia kopt de bal weg. Di Bari rent richting de bal. Di Bari passt de bal met de wreef. García Menéndez rent richting de bal. García Menéndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - inter2024 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 20%, inter2024 80%.
gibs - inter2024 22:0