Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exilles AS Ravenna
prova new Tactiek Trening
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten very good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Saporiti is nu in balbezit. Saporiti geeft een hoge lob. Rorat probeert de bal aan de voet te houden. Fujita geeft de bal voor. Jilmer springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Skoczeń kopt de bal weg. Fujita is nu in balbezit. Rorat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rorat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rorat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Jędrzejczak passt de bal met de wreef. Nowik is nu in balbezit. Jilmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jilmer krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bilewicz kopt de bal weg. Daar is Korol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calob verovert de bal door een tackle van achteren. Calob geeft een hoge lob. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Korol geeft een lange en hoge pass. Calob rent richting de bal. Calob passt de bal zonder na te denken. Berbedo rent richting de bal. Berbedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - AS Ravenna 1:0

39e minuut.
Sanneh probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Emiliani rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - AS Ravenna 2:0

44e minuut.
Fujita passt de bal met de wreef. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Kadir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 47%, AS Ravenna 53%.
exilles - AS Ravenna 2:0

55e minuut.
Saporiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadir heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bilewicz zijn tegenspeler op de grond. Bilewicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Małysiak passt de bal met de wreef. Jędrzejczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Emiliani passt de bal in één keer door. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Calob maakt een afschuwelijke overtreding. Calob krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Małysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korol is nu in balbezit. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sanneh controleert de bal met de borst. Jędrzejczak is nu in balbezit. Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 49%, AS Ravenna 51%.
exilles - AS Ravenna 2:0