Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: 19 Maggio 1991
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14677
C.F.76 Sunsuna FC
4-3-3 Tactiek taaaaaaa
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Paredes Arango onderschept slim de pass. Paredes Arango geeft een hoge lob. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.76 - Sunsuna FC 1:0

14e minuut.
Belfort geeft een lange en hoge pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé speelt de bal door. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Polla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes Arango. Paredes Arango krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Baran speelt de bal door. Paredes Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes Arango passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Toffanetti passt de bal in één keer door. Giaccone rent richting de bal. Giaccone geeft een lange en hoge pass. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić maakt een afschuwelijke overtreding. Krizmanić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 55%, Sunsuna FC 45%.
C.F.76 - Sunsuna FC 1:0

60e minuut.
Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé passt de bal met de wreef. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla geeft een lange en hoge pass. Marciniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Krizmanić probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti is nu in balbezit. Polla bereikt de bal nog maar net als eerste. Polla geeft de bal voor. Marciniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić met een sublieme pass. Polla met een sublieme pass. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sisinno verovert de bal door een tackle van achteren. Sisinno geeft een lange en hoge pass. Toffanetti kopt de bal weg. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Riguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Induráin onderschept slim de pass. Induráin met een sublieme pass. Krizmanić is nu in balbezit. Krizmanić geeft een lange en hoge pass. Marciniak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giaccone speelt de bal door. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever begaat een overtreding. Biever krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.76 50%, Sunsuna FC 50%.
C.F.76 - Sunsuna FC 1:0