Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: Alicull Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2907
Abbiategrasso Virtus Sporting Severino
Normal Tactiek 442new bis
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 53.7
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Rusticoni probeert naar een medespeler te passen. Rosado rent richting de bal. Rosado speelt de bal door. Üçer is nu in balbezit. Üçer schiet op doel. Irato bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Alderici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha geeft een hoge lob. Jamin rent richting de bal. Jamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:1

9e minuut.
Raggi verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha met een sublieme pass. Cintra speelt de bal door. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Rosado probeert naar een medespeler te passen. Üçer is nu in balbezit. Üçer speelt de bal door. Jamin rent richting de bal. Jamin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:2

16e minuut.
Raggi kopt de bal weg. Rusticoni heeft problemen om de bal te vangen. Rosado is nu in balbezit. Rosado schiet op doel. Jamin kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irato trapt de bal weg van het doel. Cintra rent richting de bal. Cintra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:3

17e minuut.
Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin rent richting de bal. Jamin passt de bal zonder na te denken. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cintra met een sublieme pass. Daar is Laçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laçi passt de bal met de wreef. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prencipe controleert de bal met de borst. Laçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laçi passt de bal zonder na te denken. Üçer is nu in balbezit. Üçer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Laçi kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamin de bal. Jamin passt de bal met de wreef. Üçer is nu in balbezit. Üçer draait met de bal, schiet en ... Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Üçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üçer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üçer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:4

31e minuut.
Cintra kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamin de bal. Jamin passt de bal met de wreef. Üçer is nu in balbezit. Üçer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:5

33e minuut.
Jamin draait met de bal, schiet en ... Irato met een sublieme pass. Laçi kopt de bal weg. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Üçer springt en kopt de bal. Irato probeert wanhopig de bal te grijpen. Caliani heeft problemen om de bal te vangen. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:6

39e minuut.
Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado passt de bal met de wreef. Laçi speelt de bal door. Jamin rent richting de bal. Jamin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caliani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:7

40e minuut.
Galimberto met een snelle inworp. Laçi rent richting de bal. Laçi geeft de bal voor. Üçer rent richting de bal. Üçer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:8

41e minuut.
Jamin rent richting de bal. Rosellini is nu in balbezit. Rosellini passt de bal in één keer door. Üçer rent richting de bal. Üçer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 86%, Sporting Severino 14%.
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:8

46e minuut.
Jamin met een sublieme pass. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rosado passt de bal in één keer door. Prencipe heeft problemen om de bal te vangen. Cintra speelt de bal door. Daar is Üçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçer haalt uit met een fantastische trap. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:9

48e minuut.
Adatte is nu in balbezit. Jamin rent richting de bal. Jamin geeft een lange en hoge pass. Irato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Caliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Irato speelt de bal door. Laçi kopt de bal weg. Üçer is nu in balbezit. Üçer draait met de bal, schiet en ... Caliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cintra passt de bal zonder na te denken. Laçi is nu in balbezit. Laçi speelt de bal door. Jamin rent richting de bal. Jamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Prencipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin onderschept slim de pass. Jamin met een sublieme pass. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Laçi kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamin de bal. Jamin passt de bal zonder na te denken. Üçer is nu in balbezit. Üçer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:10

64e minuut.
Laçi passt de bal zonder na te denken. Jamin rent richting de bal. Jamin passt de bal zonder na te denken. Üçer rent richting de bal. Üçer haalt uit met een fantastische trap. Irato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:11

66e minuut.
Laçi is nu in balbezit. Jamin is nu in balbezit. Adatte is nu in balbezit. Jamin onderschept slim de pass. Jamin geeft een lange en hoge pass. Irato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rosado passt de bal zonder na te denken. Cintra is nu in balbezit. Cintra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Üçer de bal. Üçer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:12

70e minuut.
Rosellini is nu in balbezit. Rosellini passt de bal met de wreef. Laçi speelt de bal door. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer draait met de bal, schiet en ... Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:13

74e minuut.
Doeltrap. Irato met een harde bal richting middenveld. Rosado kopt de bal weg. Jamin controleert de bal met de borst. Jamin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:14

75e minuut.
Kuśmienny komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśmienny met een snelle inworp. Jamin is nu in balbezit. Jamin geeft een lange en hoge pass. Caliani probeert de bal met de borst te controleren. Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Caliani de bal. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ariatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galimberto verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Jamin heeft problemen om de bal te vangen. Jamin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Galiotta speelt de bal door. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Üçer geeft een lange en hoge pass. Cintra heeft problemen om de bal te vangen. Cintra geeft de bal voor. Jamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Jamin rent richting de bal. Jamin speelt de bal door. Üçer is nu in balbezit. Üçer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:15

87e minuut.
Üçer onderschept slim de pass. Jamin rent richting de bal. Cintra met een sublieme pass. Daar is Üçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jamin is nu in balbezit. Jamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 90%, Sporting Severino 10%.
Abbiategrasso Virtus - Sporting Severino 0:16