Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pontiliano A-Pulp
ISS1.2dc Tactiek CCNew2.2_off
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 64.2
very good Schieten very good
solid Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal met de wreef. Páez is nu in balbezit. Páez geeft de bal voor. Coral krijgt zijn hoofd ertegen. Agresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Valtýrsson met een sublieme pass. Massariol met een sublieme pass. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Páez geeft de bal voor. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gorrara is nu in balbezit. Gorrara passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dummermuth met de inworp. Gorrara met een sublieme pass. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pontiliano - A-Pulp 1:0

18e minuut.
Gray geeft een lange en hoge pass. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Agresta bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Tichý met de inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocampo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ustrnul neemt de penalty, wat een uithaal! Hoddle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Səmədli geeft de bal voor. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Lemonis de bal onder controle te krijgen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Pontiliano - A-Pulp 1:1

29e minuut.
Páez is nu in balbezit. Heimoz begaat een overtreding. Páez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coral kopt de bal weg. Agresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Agresta probeert naar een medespeler te passen. Gray kopt de bal weg. Riccardo probeert naar een medespeler te passen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel. Agresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Heimoz geeft de bal voor. Inworp. Páez met de inworp. Riccardo geeft een hoge lob. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pontiliano 56%, A-Pulp 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pontiliano - A-Pulp 1:1

53e minuut.
Maissen speelt de bal door. Dummermuth is nu in balbezit. Flora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flora krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Riccardo rent richting de bal. Maissen rent richting de bal. Páez geeft de bal voor. Coral krijgt zijn hoofd ertegen. Agresta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pontiliano - A-Pulp 1:2

64e minuut.
Valtýrsson passt de bal met de wreef. Tichý is nu in balbezit. Pszczoła begaat een overtreding. Pszczoła krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Páez krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ustrnul raakt geblesseerd tijdens het duel. Tichý zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ocampo de bal. Hauff rent richting de bal. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul schiet op doel. Hoddle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral onderschept slim de pass. Coral passt de bal zonder na te denken. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pszczoła geeft een hoge lob. Inworp. Tichý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Coral is nu in balbezit. Heimoz is nu in balbezit. Heimoz passt de bal met de wreef. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Coral geeft een hoge lob. Páez is nu in balbezit. Met opzet legt Valtýrsson zijn tegenspeler op de grond. Páez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Səmədli komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Flora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heimoz de bal. Coral rent richting de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Agresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pontiliano 65%, A-Pulp 35%.
Fc Pontiliano - A-Pulp 1:2