Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: FC CB Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6570
FC CB Abbiategrasso Virtus
h2-divovero sp Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 15.7
formidable Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Yanikyan geeft de bal voor. Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adatte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David rent richting de bal. David schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Prencipe is nu in balbezit. Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman met een sublieme pass. Alemano is nu in balbezit. Alemano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Irato speelt de bal door. Ariatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu met een sublieme pass. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Irato bokst de bal weg. David springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 1:0

7e minuut.
Kelderman rent richting de bal. Kelderman passt de bal met de wreef. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... Caliani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alemano de bal. Kelderman speelt de bal door. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hajduković met een snelle inworp. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman speelt de bal door. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu geeft een hoge lob. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 2:0

15e minuut.
Caliani onderschept slim de pass. Noviello rent richting de bal. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu geeft de bal voor. Kelderman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 3:0

16e minuut.
Dumitraşcu onderschept slim de pass. Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Rusticoni kopt de bal weg. Alemano rent richting de bal. Alemano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Rusticoni kopt de bal weg. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt David de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Adatte heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu geeft de bal voor. David maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alemano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 4:0

29e minuut.
Dibari rent richting de bal. Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman met een sublieme pass. David rent richting de bal. David schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ariatti rent richting de bal. Dulski onderschept slim de pass. Dulski geeft de bal voor. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 5:0

36e minuut.
Ariatti met een snelle inworp. Kelderman speelt de bal door. Klungelig pakt Alemano de bal. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... Irato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alemano rent richting de bal. Alemano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 6:0

37e minuut.
David verovert de bal door een tackle van achteren. David passt de bal in één keer door. Alemano is nu in balbezit. Alemano schiet op doel. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Juutilainen geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu kopt de bal weg. Daar is Adatte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano draait met de bal, schiet en ... Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelderman neemt de hoekschop. Alemano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 14%, Abbiategrasso Virtus 86%.
FC CB - Abbiategrasso Virtus 7:0

47e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu geeft de bal voor. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Irato met een harde bal richting middenveld. Juutilainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Rusticoni de bal. Hajduković is nu in balbezit. Hajduković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hajduković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amundsen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Prencipe probeert de bal aan de voet te houden. Amundsen geeft een lange en hoge pass. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 8:0

56e minuut.
Alemano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt David de bal. Kelderman rent richting de bal. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Caliani probeert de bal aan de voet te houden. Irato bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adatte trapt de bal weg. Kelderman kopt de bal weg. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. David stond buitenspel. Caliani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Juutilainen met de inworp. Dumitraşcu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Amundsen met een sublieme pass. David met een sublieme pass. Alemano heeft problemen om de bal te vangen. Alemano draait met de bal, schiet en ... Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 9:0

65e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 10:0

67e minuut.
Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alemano rent richting de bal. Alemano schiet op doel. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu onderschept slim de pass. Dumitraşcu met een sublieme pass. Alemano is nu in balbezit. Alemano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 11:0

70e minuut.
David kopt de bal weg. Adatte met een sublieme pass. Rusticoni heeft problemen om de bal te vangen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Noviello rent richting de bal. Alemano onderschept slim de pass. Alemano met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 12:0

76e minuut.
Kelderman rent richting de bal. Kelderman passt de bal in één keer door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 13:0

77e minuut.
Amundsen speelt de bal door. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 14:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitraşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelderman geeft een lange en hoge pass. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dumitraşcu kopt de bal weg. Kelderman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caliani de bal. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 15:0

80e minuut.
Klungelig pakt Rosellini de bal. David is nu in balbezit. Alemano rent richting de bal. David rent richting de bal. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 16:0

82e minuut.
Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 17:0

86e minuut.
Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Abbiategrasso Virtus 18:0

87e minuut.
Noviello geeft de bal voor. Dumitraşcu kopt de bal weg. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Alemano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemano haalt uit met een fantastische trap. Irato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 13%, Abbiategrasso Virtus 87%.
FC CB - Abbiategrasso Virtus 18:0