Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER Carots United
Anna Tactiek superboys
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Klungelig pakt Tóth de bal. Astengo rent richting de bal. Astengo speelt de bal door. Bantilan rent richting de bal. Bantilan haalt uit met een fantastische trap. Meomartino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Fronczak speelt de bal door. Weisweiler heeft problemen om de bal te vangen. Weisweiler passt de bal in één keer door. Pesavento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesavento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andaluz neemt de hoekschop. Daar is Stafowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tóth is nu in balbezit. Tóth draait met de bal, schiet en ... de Maesschalck bokst de bal weg.

21e minuut.
Andaluz onderschept slim de pass. Astengo onderschept slim de pass. Astengo geeft een hoge lob. Bantilan is nu in balbezit. Bantilan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pesavento kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Teodorovici de bal onder controle te krijgen. Bantilan rent richting de bal. Bantilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER - Carots United 0:1

31e minuut.
Fronczak met een sublieme pass. Brzuchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pesavento de bal. Pesavento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER - Carots United 0:2

41e minuut.
Krok is nu in balbezit. Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Bantilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantilan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 68%, Carots United 32%.
S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER - Carots United 0:2

56e minuut.
Weisweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisweiler passt de bal met de wreef. Bantilan is nu in balbezit. Bantilan draait met de bal, schiet en ... Teodorovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler passt de bal zonder na te denken. Sava rent richting de bal. Bantilan verovert de bal door een tackle van achteren. Bantilan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Astengo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harasiński de bal. Harasiński speelt de bal door. Bantilan rent richting de bal. Bantilan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pesavento is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weisweiler. Weisweiler krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bantilan rent richting de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Bantilan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bantilan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Weisweiler speelt de bal door. Bantilan rent richting de bal. Teodorovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorovici krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Klungelig pakt Weisweiler de bal. Weisweiler passt de bal zonder na te denken. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Bantilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantilan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Meomartino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Weisweiler is nu in balbezit. Pesavento is nu in balbezit. Weisweiler probeert naar een medespeler te passen. Bantilan rent richting de bal. Bantilan haalt uit met een fantastische trap. Meomartino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Inworp. Brzuchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weisweiler met een sublieme pass. Bantilan is nu in balbezit. Bantilan schiet op doel. Meomartino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 73%, Carots United 27%.
S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER - Carots United 0:2