Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: Alicull Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Abbiategrasso Virtus djbergamo
Normal Tactiek quante ne prendo
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 55.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Caliani geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Blanch de bal onder controle te krijgen. Ðukanović speelt de bal door. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caliani kopt de bal weg. Noviello heeft problemen om de bal te vangen. Di Natale rent richting de bal. Di Natale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bischoff is nu in balbezit. Bischoff draait met de bal, schiet en ... Caliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:1

6e minuut.
Caliani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Särkioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Särkioja met een sublieme pass. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Di Natale speelt de bal door. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Särkioja passt de bal met de wreef. Rusticoni probeert de bal aan de voet te houden. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff geeft de bal voor. Di Natale is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Linetty speelt de bal door. Klungelig pakt Bischoff de bal. Bischoff passt de bal in één keer door. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Särkioja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðukanović probeert naar een medespeler te passen. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bischoff de bal. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:2

16e minuut.
Inworp. Särkioja met de inworp. Ðukanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Natale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja onderschept slim de pass. Särkioja met een sublieme pass. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:3

19e minuut.
Särkioja speelt de bal door. Bischoff rent richting de bal. Bischoff passt de bal met de wreef. Di Natale rent richting de bal. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Prencipe de bal. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:4

22e minuut.
Rusticoni kopt de bal weg. Inworp. Särkioja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:5

25e minuut.
Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff onderschept slim de pass. Bischoff passt de bal met de wreef. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:6

26e minuut.
Soffiantini is nu in balbezit. Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Bischoff passt de bal in één keer door. Di Natale rent richting de bal. Di Natale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:7

31e minuut.
Särkioja is nu in balbezit. Särkioja passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caliani de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:8

33e minuut.
Di Natale passt de bal zonder na te denken. Särkioja is nu in balbezit. Särkioja speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Irato trapt de bal weg van het doel. Särkioja kopt de bal weg. Bischoff is nu in balbezit. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rusticoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ... Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Di Natale probeert naar een medespeler te passen. Linetty geeft een lange en hoge pass. Ellis krijgt zijn hoofd ertegen. Irato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Särkioja geeft de bal voor. Caliani heeft problemen om de bal te vangen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:9

42e minuut.
Särkioja met een sublieme pass. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusticoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis schiet op doel. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adatte de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Linetty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ðukanović de bal. Ðukanović geeft een lange en hoge pass. Bischoff springt en kopt de bal. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 94%, djbergamo 6%.
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:9

47e minuut.
Ellis speelt de bal door. Bischoff is nu in balbezit. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale draait met de bal, schiet en ... Caliani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dibari kan de bal niet met de borst controleren. Di Natale rent richting de bal. Di Natale speelt de bal door. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:10

56e minuut.
Ðukanović kopt de bal weg. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adatte probeert naar een medespeler te passen. Särkioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja haalt uit met een fantastische trap. Irato bokst de bal weg.

57e minuut.
Linetty onderschept slim de pass. Linetty passt de bal met de wreef. Ellis is nu in balbezit. Ellis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:11

60e minuut.
Linetty passt de bal in één keer door. Bischoff rent richting de bal. Di Natale rent richting de bal. Di Natale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:12

62e minuut.
Caliani passt de bal in één keer door. Gebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebert geeft een hoge lob. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dibari geeft de bal voor. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis speelt de bal door. Daar is Bischoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:13

67e minuut.
Prencipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty passt de bal zonder na te denken. Di Natale rent richting de bal. Di Natale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:14

72e minuut.
Linetty speelt de bal door. Bischoff rent richting de bal. Bischoff draait met de bal, schiet en ... Di Natale controleert de bal met de borst. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Adatte trapt de bal weg van het doel. Inworp. Linetty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Ðukanović de bal. Ðukanović geeft de bal voor. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:15

75e minuut.
Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff passt de bal met de wreef. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:16

79e minuut.
Adatte geeft een lange en hoge pass. Daar is Dibari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bischoff rent richting de bal. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Caliani trapt de bal weg van het doel. Särkioja kopt de bal weg. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... Di Natale springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale draait met de bal, schiet en ... Zicola heeft problemen om de bal te vangen. Särkioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkioja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 86%, djbergamo 14%.
Abbiategrasso Virtus - djbergamo 0:16