Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☼ Dinamo Ingiae ♥ Rome`s Defenders
n° 88 Tactiek Cape Fear ATT
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Cardozo geeft een lange en hoge pass. Mattos rent richting de bal. Mattos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vitone de bal onder controle te krijgen. Retto kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vitone is nu in balbezit. Vitone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Rome`s Defenders 0:1

5e minuut.
Prates met een sublieme pass. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Strafforelli zijn tegenspeler op de grond. Strafforelli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Śmieszek probeert naar een medespeler te passen. Cardozo rent richting de bal. Leppälä onderschept slim de pass. Leppälä geeft een lange en hoge pass. Prates maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leppälä kopt de bal weg. Prates rent richting de bal. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates onderschept slim de pass. Prates schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tywralski passt de bal zonder na te denken. Leppälä heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardozo. Cardozo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Engelen zal de hoekschop nemen. Leppälä is nu in balbezit. Leppälä geeft een hoge lob. Ślesiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Trésor de bal. Ślesiński rent richting de bal. Trésor begaat een overtreding. Trésor krijgt een gele kaart. Ślesiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Dell`Olio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leppälä rent richting de bal. Leppälä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Retto de bal onder controle te krijgen. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane maakt een afschuwelijke overtreding. Fane krijgt een gele kaart. Zombori raakt geblesseerd tijdens het duel. Şanalır komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 39%, Rome`s Defenders 61%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Rome`s Defenders 0:1

46e minuut.
Trésor rent richting de bal. Trésor geeft een lange en hoge pass. Vitone rent richting de bal. Vitone haalt uit met een fantastische trap. Mussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hergan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergan geeft een lange en hoge pass. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński schiet op doel. Parrinello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Rome`s Defenders 1:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taufer komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kibar kan de bal niet met de borst controleren. Kibar speelt de bal door. Dell`Olio speelt de bal door. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński schiet op doel. Parrinello bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Śmieszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śmieszek. Śmieszek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddalena komt het veld opgelopen. Pyda komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Retto rent richting de bal. Taufer verovert de bal door een tackle van achteren. Taufer geeft een hoge lob. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Rome`s Defenders 2:1

71e minuut.
Bajron komt het veld opgelopen. Dindar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Mussi trapt de bal weg van het doel. Retto rent richting de bal. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bajron onderschept slim de pass. Dell`Olio is nu in balbezit. Bajron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajron krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Pyda de bal. Fane geeft een hoge lob. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. Parrinello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 50%, Rome`s Defenders 50%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Rome`s Defenders 2:1