Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianorese FC casteldisandro
442_medio Tactiek bzona3
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Heidrich rent richting de bal. Merckx onderschept slim de pass. Merckx speelt de bal door. Geissa rent richting de bal. Geissa schiet op doel. Grimoldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Barwin probeert naar een medespeler te passen. Várhidi is nu in balbezit. Met opzet legt Knez zijn tegenspeler op de grond. Knez krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Knez verovert de bal door een tackle van achteren. Landais bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landais raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Rainov geeft de bal voor. Knez geeft een hoge lob. Rainov kopt de bal weg. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fonte kopt de bal weg. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach maakt een afschuwelijke overtreding. Bach krijgt een gele kaart. Pavlič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landais wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 64%, casteldisandro 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pianorese FC - casteldisandro 0:0

47e minuut.
Buczyński rent richting de bal. Buczyński passt de bal zonder na te denken. Fonte geeft de bal voor. Pavlič kan de bal niet met de borst controleren. Pavlič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx met een sublieme pass. Geissa rent richting de bal. Geissa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski passt de bal zonder na te denken. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk draait met de bal, schiet en ... Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianorese FC - casteldisandro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianorese FC 66%, casteldisandro 34%.
Pianorese FC - casteldisandro 1:0