Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.19
  • Stadion: Dolomiten Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 27416
Elfi delle Dolomiti Pianorese FC
Edelf 541 NEW Tactiek 442_medio
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten solid
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Aliling heeft problemen om de bal te vangen. Aliling speelt de bal door. Yuste is nu in balbezit. Yuste geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal. Anghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... Anghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 1:0

11e minuut.
Anghel probeert naar een medespeler te passen. Dekker kopt de bal weg. Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dekker speelt de bal door. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 2:0

20e minuut.
Rəsulzadə kan de bal niet met de borst controleren. Rəsulzadə speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 3:0

29e minuut.
Antonescu passt de bal met de wreef. Yuste heeft problemen om de bal te vangen. Yuste geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Anghel bokst de bal weg.

40e minuut.
Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musialik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barwin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barwin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Várhidi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gaudio kopt de bal weg. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Anghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 42%, Pianorese FC 58%.
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 3:0

49e minuut.
Kobliha is nu in balbezit. Padureanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobliha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobliha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Anghel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 4:0

55e minuut.
Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling verovert de bal door een tackle van achteren. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gaudio kopt de bal weg. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Yuste is nu in balbezit. Yuste geeft de bal voor. Kobliha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Anghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 5:0

77e minuut.
Musialik speelt de bal door. Rəsulzadə speelt de bal door. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste geeft een hoge lob. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste geeft een hoge lob. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 32%, Pianorese FC 68%.
Elfi delle Dolomiti - Pianorese FC 6:0