Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme Bertoi Team
superbarozzi Tactiek d55
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


12e minuut.
Inworp. Kielar met de inworp. Całka speelt de bal door. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kulczycki controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ullum. Kulczycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kielar met een snel genomen vrije trap. Kulczycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Bertoi Team 1:0

28e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Brezovar met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Valjasepp springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babilonia Terme - Bertoi Team 1:1

36e minuut.
Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Ullum probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oviedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Telek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rubirosa onderschept slim de pass. Telek is nu in balbezit. Rubirosa begaat een overtreding. Rubirosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 42%, Bertoi Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babilonia Terme - Bertoi Team 1:1

46e minuut.
Jamison komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Llanos geeft een hoge lob. Kielar rent richting de bal. Kržić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kržić krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsana komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Aldovrando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar passt de bal in één keer door. Kržić is nu in balbezit. Kržić geeft de bal voor. Paal!

53e minuut.
Telek met een sublieme pass. Kielar met een sublieme pass. Całka rent richting de bal. Całka geeft de bal voor. Kulczycki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đình Bắc komt het veld opgelopen. Stokić komt het veld opgelopen. Rijavec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Bertoi Team 2:1

61e minuut.
Inworp. Blanco komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Casa geeft een lange en hoge pass. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een hoge lob. Telek springt en kopt de bal. Venditto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Bertoi Team 3:1

70e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal in één keer door. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Venditto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - Bertoi Team 4:1

72e minuut.
Rijavec verovert de bal door een tackle van achteren. Rijavec passt de bal in één keer door. Całka probeert naar een medespeler te passen. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek haalt uit met een fantastische trap. Venditto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jamison speelt de bal door. Daar is Nsana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki speelt de bal door. Telek rent richting de bal. Telek draait met de bal, schiet en ... Venditto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kržić kopt de bal weg. Aldovrando heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Đình Bắc rent richting de bal. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Bắc verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Bắc geeft de bal voor. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 55%, Bertoi Team 45%.
Babilonia Terme - Bertoi Team 4:1