Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Gengiscan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Gengiscan FC Catanista
532 Tactiek Andrea
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Le Noci met een snelle inworp. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek geeft de bal voor. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pleşca onderschept slim de pass. Pleşca passt de bal met de wreef. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Bekő probeert de bal aan de voet te houden. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - FC Catanista 1:0

6e minuut.
Szarvas geeft een hoge lob. Agu is nu in balbezit. Słowiński rent richting de bal. Agu onderschept slim de pass. Agu haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg bokst de bal weg.

14e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Pleşca onderschept slim de pass. Pleşca probeert naar een medespeler te passen. Tianphosuwan heeft problemen om de bal te vangen. Tianphosuwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bekő trapt de bal weg. Agu kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mocho met de inworp. Tianphosuwan geeft een lange en hoge pass. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Sepsey is nu in balbezit. Sepsey speelt de bal door. Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan draait met de bal, schiet en ... Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mocho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan geeft een hoge lob. Sava springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Dragolyuk heeft problemen om de bal te vangen. Batola bereikt de bal nog maar net als eerste. Batola geeft een lange en hoge pass. Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Pleşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşca passt de bal zonder na te denken. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Bekő trapt de bal weg. Agu kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sava is nu in balbezit. Le Noci onderschept slim de pass. Le Noci geeft een lange en hoge pass. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Słowiński geeft een hoge lob. Tianphosuwan rent richting de bal. Tianphosuwan speelt de bal door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Wołczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 49%, FC Catanista 51%.
Gengiscan - FC Catanista 1:0

46e minuut.
Dragolyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dragolyuk speelt de bal door. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gengiscan - FC Catanista 1:1

48e minuut.
Pleşca met een sublieme pass. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan passt de bal met de wreef. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg bokst de bal weg.

51e minuut.
Grecea met een harde bal richting middenveld. Dragolyuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Jałyński de bal. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu geeft een hoge lob. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Torre Alta rent richting de bal. Meda verovert de bal door een tackle van achteren. Meda speelt de bal door. Agu is nu in balbezit. Agu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Sloupek kopt de bal weg. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński passt de bal zonder na te denken. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Szarvas de bal. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan met een sublieme pass. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Le Noci geeft een hoge lob. Inworp. Bolec met een snelle inworp. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - FC Catanista 2:1

67e minuut.
Bolec onderschept slim de pass. Bolec probeert naar een medespeler te passen. Torre Alta speelt de bal door. Tianphosuwan is nu in balbezit. Tianphosuwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Meda onderschept slim de pass. Meda passt de bal met de wreef. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gengiscan - FC Catanista 2:2

72e minuut.
Sepsey met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Tianphosuwan begaat een overtreding. Tianphosuwan krijgt een gele kaart. Drăgoi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drăgoi kan niet meer verder spelen. Motz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Batola onderschept slim de pass. Batola geeft een hoge lob. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Szarvas is nu in balbezit. Tianphosuwan onderschept slim de pass. Tianphosuwan speelt de bal door. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sepsey speelt de bal door. Tianphosuwan is nu in balbezit. Tianphosuwan speelt de bal door. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - FC Catanista 3:2

84e minuut.
Słowiński geeft een lange en hoge pass. Tianphosuwan rent richting de bal. Pleşca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 56%, FC Catanista 44%.
Gengiscan - FC Catanista 3:2