Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio Arek FC
ala+3 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
61 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 25.2
formidable Schieten poor
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribisi de bal. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Speriani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Matteis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. De Matteis rent richting de bal. Bambagini rent richting de bal. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 1:0

9e minuut.
Fantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperlecchi geeft een hoge lob. Aloisio kopt de bal weg. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Descalzo kopt de bal weg. Brocca geeft de bal voor. Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani geeft een lange en hoge pass. Bambagini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 2:0

12e minuut.
De Matteis is nu in balbezit. De Matteis geeft een lange en hoge pass. Guadalupi rent richting de bal. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 3:0

15e minuut.
Aloisio met een snelle inworp. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi passt de bal met de wreef. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bambagini is nu in balbezit. Rosati bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis onderschept slim de pass. De Matteis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 4:0

19e minuut.
Descalzo geeft de bal voor. Aloisio met een sublieme pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini rent richting de bal. Bambagini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Fantin trapt de bal weg van het doel. Aloisio kopt de bal weg. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 5:0

21e minuut.
Bambagini onderschept slim de pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi passt de bal in één keer door. Bambagini kan de bal niet met de borst controleren. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fantin trapt de bal weg van het doel. Aloisio kopt de bal weg. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lobianco passt de bal met de wreef. De Matteis is nu in balbezit. Aloisio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Aloisio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadalupi speelt de bal door. Speriani is nu in balbezit. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aloisio met een sublieme pass. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis probeert naar een medespeler te passen. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 6:0

32e minuut.
De Matteis passt de bal met de wreef. Guadalupi heeft problemen om de bal te vangen. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 7:0

36e minuut.
Speriani passt de bal met de wreef. De Matteis heeft problemen om de bal te vangen. De Matteis probeert naar een medespeler te passen. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fantin trapt de bal weg van het doel. Fusai Morelli is nu in balbezit. Aloisio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aloisio krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Meini met een sublieme pass. Descalzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis verovert de bal door een tackle van achteren. Bambagini rent richting de bal. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Fantin bokst de bal weg. Bambagini rent richting de bal. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 8:0

39e minuut.
Pomponio passt de bal met de wreef. Bambagini is nu in balbezit. Aloisio speelt de bal door. De Matteis heeft problemen om de bal te vangen. De Matteis schiet op doel. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sperlecchi geeft een lange en hoge pass. Aloisio met een sublieme pass. Speriani rent richting de bal. Speriani geeft een hoge lob. Bambagini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Speriani verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisio rent richting de bal. Aloisio passt de bal zonder na te denken. De Matteis rent richting de bal. De Matteis schiet op doel. Fantin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 17%, Arek FC 83%.
Real Formaggio - Arek FC 8:0

46e minuut.
Lari komt het veld opgelopen. Zamperetti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zamperetti passt de bal zonder na te denken. Viggiani probeert naar een medespeler te passen. Legé geeft een lange en hoge pass. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 9:0

48e minuut.
Viggiani heeft problemen om de bal te vangen. Viggiani passt de bal met de wreef. Zamperetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi schiet op doel. Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 10:0

50e minuut.
Rosati is nu in balbezit. Speriani verovert de bal door een tackle van achteren. Speriani speelt de bal door. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lari rent richting de bal. Lari passt de bal zonder na te denken. Meini met een sublieme pass. Klungelig pakt De Matteis de bal. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamperetti speelt de bal door. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 11:0

53e minuut.
Inworp. Speriani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloisio geeft een lange en hoge pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De Matteis probeert naar een medespeler te passen. Speriani rent richting de bal. Speriani geeft een hoge lob. Guadalupi is nu in balbezit. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 12:0

57e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Momoli komt het veld opgelopen. De Liguori komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ribisi heeft problemen om de bal te vangen. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis passt de bal in één keer door. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Fantin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 13:0

69e minuut.
Klungelig pakt Fusai Morelli de bal. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi speelt de bal door. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis draait met de bal, schiet en ... Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Speriani de bal. Speriani geeft de bal voor. De Matteis rent richting de bal. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 14:0

72e minuut.
Guadalupi probeert naar een medespeler te passen. Aloisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisio passt de bal zonder na te denken. De Matteis rent richting de bal. De Matteis draait met de bal, schiet en ... Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guadalupi rent richting de bal. Guadalupi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Guadalupi met de inworp. Speriani rent richting de bal. Speriani geeft de bal voor. De Matteis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 15:0

80e minuut.
Fantin trapt de bal weg. Aloisio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zamperetti de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 16:0

81e minuut.
Zamperetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zamperetti passt de bal in één keer door. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Arek FC 17:0

84e minuut.
Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi passt de bal met de wreef. Aloisio met een sublieme pass. Daar is Zamperetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamperetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Carrogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani onderschept slim de pass. Speriani passt de bal in één keer door. Daar is De Matteis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Matteis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lari verovert de bal door een tackle van achteren. Lari met een sublieme pass. Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 15%, Arek FC 85%.
Real Formaggio - Arek FC 17:0