Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: TrInAcRiA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20379
TrInAcRiA settimo torinese
QTT3ESPDA Tactiek 442new
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas rent richting de bal. Baldrighi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuokštas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tudorov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tudorov passt de bal in één keer door. Gasparyan rent richting de bal. Brychczy geeft de bal voor. Kuokštas krijgt zijn hoofd ertegen. Luperini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ślepokura geeft de bal voor. Belardinelli kopt de bal weg. Vâlcu met een sublieme pass. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... Luperini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Podstawek passt de bal zonder na te denken. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal in één keer door. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Baldrighi verovert de bal door een tackle van achteren. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas passt de bal in één keer door. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schreiner met een sublieme pass. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu passt de bal met de wreef. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:1

13e minuut.
Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Bibbia speelt de bal door. Pala rent richting de bal. Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Schreiner kopt de bal weg. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu met een sublieme pass. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Luperini trapt de bal weg van het doel. Tudorov kopt de bal weg. Klungelig pakt Belardinelli de bal. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bearzot met een sublieme pass. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli passt de bal in één keer door. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov passt de bal in één keer door. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:2

26e minuut.
Schreiner verovert de bal door een tackle van achteren. Schreiner geeft een lange en hoge pass. Bibbia is nu in balbezit. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:3

33e minuut.
Pala speelt de bal door. Laghezza rent richting de bal. Laghezza passt de bal zonder na te denken. Milillo is nu in balbezit. Milillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov passt de bal met de wreef. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Kuokštas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schreiner met een sublieme pass. Daar is Brychczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brychczy geeft een hoge lob. Luperini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 63%, settimo torinese 37%.
TrInAcRiA - settimo torinese 0:3

51e minuut.
Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Belardinelli kopt de bal weg. Barluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barluzzi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pelacani geeft de bal voor. Podstawek speelt de bal door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een hoge lob. Kuokštas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:4

60e minuut.
Pala is nu in balbezit. Pala geeft een hoge lob. Vâlcu kopt de bal weg. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... Luperini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:5

62e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Bibbia controleert de bal met de borst. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Pala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bearzot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot geeft een lange en hoge pass. Laghezza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tudorov met een sublieme pass. Brychczy speelt de bal door. Schreiner heeft problemen om de bal te vangen. Schreiner geeft een lange en hoge pass. Gasparyan springt en kopt de bal. Luperini bokst de bal weg.

78e minuut.
Schreiner geeft een hoge lob. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan geeft een hoge lob. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner passt de bal in één keer door. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - settimo torinese 0:6

84e minuut.
Tudorov kopt de bal weg. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy speelt de bal door. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brychczy rent richting de bal. Bearzot begaat een overtreding. Bearzot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 57%, settimo torinese 43%.
TrInAcRiA - settimo torinese 0:6