Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Trento Avengers United
4_3_3_move Tactiek 33ab
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Tuấn kopt de bal weg. Owono Montalbán geeft de bal voor. Poncetti kopt de bal weg. Kiziałek heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bernasconi speelt de bal door. Kiziałek is nu in balbezit. MacCowan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacCowan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Poncetti rent richting de bal. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal met de wreef. Poncetti rent richting de bal. Poncetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bernasconi is nu in balbezit. Popara geeft een lange en hoge pass. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti schiet op doel. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 1:0

21e minuut.
Owono Montalbán geeft een lange en hoge pass. Petrosino kopt de bal weg. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti schiet op doel. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 2:0

23e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Baser rent richting de bal. Topçubaşov begaat een overtreding. Topçubaşov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Owono Montalbán geeft een hoge lob. MacCowan is nu in balbezit. MacCowan geeft de bal voor. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tuấn geeft een lange en hoge pass. MacKeamish probeert de bal aan de voet te houden. Poncetti rent richting de bal. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 3:0

41e minuut.
MacNeur passt de bal in één keer door. Byrd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernasconi. Bernasconi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino met een sublieme pass. Weatford is nu in balbezit. Poncetti onderschept slim de pass. Poncetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Popara met een sublieme pass. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino speelt de bal door. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov schiet op doel. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 29%, Avengers United 71%.
River Trento - Avengers United 3:0

46e minuut.
Ritter komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen. Hancocks komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Petrosino passt de bal zonder na te denken. Popara kan de bal niet met de borst controleren. Popara speelt de bal door. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Popara rent richting de bal. Popara geeft de bal voor. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 4:0

57e minuut.
Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino passt de bal zonder na te denken. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 5:0

68e minuut.
Vaughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara geeft een lange en hoge pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weatford krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is MacNeur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara is nu in balbezit. Owono Montalbán geeft een lange en hoge pass. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Owono Montalbán probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov is nu in balbezit. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 6:0

79e minuut.
Daar is Hancocks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancocks met een sublieme pass. Myrell rent richting de bal. Myrell schiet op doel. Mannaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 6:1

81e minuut.
Popara probeert naar een medespeler te passen. Bernasconi is nu in balbezit. Bernasconi geeft een lange en hoge pass. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 7:1

83e minuut.
Petrosino passt de bal met de wreef. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur passt de bal zonder na te denken. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 8:1

86e minuut.
Petrosino passt de bal met de wreef. MacCowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan geeft een lange en hoge pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 9:1

88e minuut.
McKnight zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn rent richting de bal. Tuấn met een sublieme pass. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Avengers United 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 21%, Avengers United 79%.
River Trento - Avengers United 10:1