Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22911
Livorno Teate FC
ACSDALTRIV2 Tactiek fabr
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 44.9
excellent Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Starosta met een sublieme pass. Lora probeert naar een medespeler te passen. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tassotti speelt de bal door. Broś rent richting de bal. Knox maakt een afschuwelijke overtreding. Knox is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Starosta met de inworp. Broś geeft een hoge lob. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa draait met de bal, schiet en ... Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Teate FC 1:0

18e minuut.
Bethlen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mironowicz rent richting de bal. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński passt de bal met de wreef. Bagno rent richting de bal. Bagno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campagno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 36%, Teate FC 64%.
Livorno - Teate FC 1:0

48e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński met een sublieme pass. Florea is nu in balbezit. Mironowicz is nu in balbezit. Mironowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lora is nu in balbezit. Mironowicz begaat een overtreding. Lora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cetlawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cetlawa rent richting de bal. Tassotti is nu in balbezit. Cetlawa rent richting de bal. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti schiet op doel. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Campagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bethlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bethlen geeft een hoge lob. Campagno geeft een lange en hoge pass. Cetlawa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Biskupski de bal. Biskupski probeert naar een medespeler te passen. Campagno rent richting de bal. Campagno geeft de bal voor. Cetlawa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Campagno probeert naar een medespeler te passen. Lora probeert naar een medespeler te passen. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti draait met de bal, schiet en ... Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Teate FC 2:0

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broś zal de hoekschop nemen. Dúbravec kopt de bal weg. Florea probeert de bal aan de voet te houden. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 35%, Teate FC 65%.
Livorno - Teate FC 2:0