Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta 1907 violetta
2.0 442** pr. Tactiek 541
42% Balbezit 58%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten adequate
solid Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Merle met een sublieme pass. Hagedorn is nu in balbezit. Fradua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fradua krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ferrarini is nu in balbezit. Ferrarini passt de bal in één keer door. Jantoš is nu in balbezit. Cabra verovert de bal door een tackle van achteren. Cabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. Büyüka is nu in balbezit. Wairimu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Büyüka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jóźwiak neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Niewolski passt de bal in één keer door. Hagedorn geeft de bal voor. Cabra is nu in balbezit. Cabra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - violetta 1:0

15e minuut.
Jantoš passt de bal met de wreef. Niewolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewolski geeft een hoge lob. Büyüka maakt een snoekduik en kopt de bal. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atalanta 1907 - violetta 1:1

21e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Cabra is nu in balbezit. Cabra speelt de bal door. Klungelig pakt Mairesse de bal. Mairesse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - violetta 2:1

30e minuut.
Niewolski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewolski speelt de bal door. Jóźwiak speelt de bal door. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Niewolski speelt de bal door. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veselý krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hagedorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Çalışkan de bal. Veselý is nu in balbezit. Veselý haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 50%, violetta 50%.
Atalanta 1907 - violetta 2:1

62e minuut.
Chiron speelt de bal door. Niewolski is nu in balbezit. Met opzet legt Puričević zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puričević naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Ferrarini rent richting de bal. Ferrarini geeft een hoge lob. Daar is Chiron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - violetta 3:1

75e minuut.
Hagedorn probeert naar een medespeler te passen. Wairimu heeft problemen om de bal te vangen. Wairimu met een sublieme pass. Cabra is nu in balbezit. Cabra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Doeltrap. Rohonczy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 39%, violetta 61%.
Atalanta 1907 - violetta 3:1