Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guru Pinguins boem boem
Normal Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Philips is nu in balbezit. Philips probeert naar een medespeler te passen. Van Rompuy is nu in balbezit. Van Bulck rent richting de bal. Van Bulck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. Verelst rent richting de bal. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands haalt uit met een fantastische trap. Putte bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Houben geeft een hoge lob. Inworp. Delflaesse met de inworp. Van Bulck rent richting de bal. Van Bulck geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Van Rompuy rent richting de bal. Van Bulck is nu in balbezit. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Bulck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Bulck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meirsschaut trapt de bal weg van het doel. Verelst kopt de bal weg. Brands is nu in balbezit. Brands schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Devoldere geeft een lange en hoge pass. Verelst is nu in balbezit. Verelst passt de bal zonder na te denken. Dazin is nu in balbezit. Dazin haalt uit met een fantastische trap. Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - boem boem 0:1

31e minuut.
Verelst passt de bal zonder na te denken. Devoldere geeft een hoge lob. Dazin rent richting de bal. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Houben geeft de bal voor. Verelst heeft problemen om de bal te vangen. Verelst speelt de bal door. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guru Pinguins 52%, boem boem 48%.
Guru Pinguins - boem boem 0:1

49e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor geeft een lange en hoge pass. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - boem boem 0:2

52e minuut.
Benteke speelt de bal door. Morren is nu in balbezit. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Verelst passt de bal in één keer door. Brands heeft problemen om de bal te vangen. Brands speelt de bal door. Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor draait met de bal, schiet en ... Putte bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Putte trapt de bal weg. Van Bulck kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fock de bal onder controle te krijgen. Van Rompuy verovert de bal door een tackle van achteren. Van Rompuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Verboven met een sublieme pass. van Autreve met een sublieme pass. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Brands rent richting de bal. Brands haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Verelst speelt de bal door. Brands rent richting de bal. Brands draait met de bal, schiet en ... Verboven probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - boem boem 0:3

78e minuut.
Verboven kopt de bal weg. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst probeert naar een medespeler te passen. Brands rent richting de bal. Brands schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Victoor rent richting de bal. Victoor geeft de bal voor. Vannuten probeert de bal aan de voet te houden. Dazin rent richting de bal. Dazin haalt uit met een fantastische trap. Putte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dazin rent richting de bal. Dazin passt de bal met de wreef. Verelst is nu in balbezit. Verelst geeft een hoge lob. Verboven rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dazin neemt de hoekschop. Devoldere springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vannuten is nu in balbezit. Dazin verovert de bal door een tackle van achteren. Dazin geeft een hoge lob. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Brands met een sublieme pass. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst passt de bal in één keer door. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guru Pinguins - boem boem 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guru Pinguins 62%, boem boem 38%.
Guru Pinguins - boem boem 0:4