Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hbt aalst SV Zwalm
3_5_2_a Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


15e minuut.
Degraeve passt de bal in één keer door. Van Camp is nu in balbezit. Schouppe onderschept slim de pass. Schouppe schiet op doel. Lejeune maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Deken is nu in balbezit. Dekort verovert de bal door een tackle van achteren. Dekort passt de bal met de wreef. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hazard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Brabant de bal. Anthonissen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anthonissen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Degraeve met de inworp. Deken is nu in balbezit. Deken geeft de bal voor. Klungelig pakt Peer de bal. Peer haalt uit met een fantastische trap. Lejeune bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SV Zwalm 1:0

32e minuut.
Lejeune met een harde bal richting middenveld. Inworp. Anthonissen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roels rent richting de bal. Roels geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Degraeve geeft een lange en hoge pass. Dekort heeft problemen om de bal te vangen. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Anthonissen probeert naar een medespeler te passen. Schouppe is nu in balbezit. Christiaen verovert de bal door een tackle van achteren. Deken onderschept slim de pass. Deken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 31%, SV Zwalm 69%.
hbt aalst - SV Zwalm 1:0

46e minuut.
Winter rent richting de bal. Roels onderschept slim de pass. Roels passt de bal zonder na te denken. Schouppe rent richting de bal. Schouppe haalt uit met een fantastische trap. Lejeune bokst de bal weg.

54e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer geeft de bal voor. Schouppe is nu in balbezit. Schouppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SV Zwalm 2:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Timmermans niet meer kan verder spelen. Van Buyten komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Deken met een sublieme pass. Schouppe rent richting de bal. Schouppe passt de bal zonder na te denken. Roels is nu in balbezit. Roels passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lejeune met een sublieme pass. Roels kopt de bal weg. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Schouppe rent richting de bal. Deken is nu in balbezit. Deken passt de bal in één keer door. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SV Zwalm 3:0

77e minuut.
Anthonissen passt de bal met de wreef. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer speelt de bal door. Schouppe rent richting de bal. Schouppe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Degraeve met de inworp. Van Camp bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe onderschept slim de pass. Schouppe geeft een lange en hoge pass. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hbt aalst - SV Zwalm 4:0

90e minuut.
Degraeve probeert naar een medespeler te passen. Roels rent richting de bal. Roels met een sublieme pass. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hbt aalst 24%, SV Zwalm 76%.
hbt aalst - SV Zwalm 4:0