Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VSV Heiende VC Heuvelland
Normal Tactiek heuvelland
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Joos rent richting de bal. Joos geeft een lange en hoge pass. Lawrence kopt de bal weg. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ... Cruts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:1

4e minuut.
Ketels probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:2

7e minuut.
Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński passt de bal met de wreef. Anasiak speelt de bal door. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:3

8e minuut.
Ochódzki probeert naar een medespeler te passen. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal in één keer door. Lawrence heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anasiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Španjević de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Roussel is nu in balbezit. Houben onderschept slim de pass. Gmiński maakt een afschuwelijke overtreding. Gmiński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Walem heeft problemen om de bal te vangen. Ochódzki onderschept slim de pass. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapučinskas onderschept slim de pass. Van Dijck begaat een overtreding. Van Dijck krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Poorter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Poorter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Španjević is nu in balbezit. Španjević passt de bal in één keer door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević onderschept slim de pass. Španjević speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Španjević kopt de bal weg. Lawrence rent richting de bal. Lawrence passt de bal met de wreef. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Van Aerschot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawrence is nu in balbezit. Ochódzki rent richting de bal. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Španjević met een sublieme pass. Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. Joos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cruts trapt de bal weg. Ochódzki kopt de bal weg. Velghe probeert de bal met de borst te controleren. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Daar is Walem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia speelt de bal door. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lawrence de bal. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 80%, VC Heuvelland 20%.
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:3

50e minuut.
Kapučinskas passt de bal met de wreef. Španjević rent richting de bal. Španjević probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ochódzki geeft een hoge lob. Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak rent richting de bal. Anasiak geeft een hoge lob. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Gmiński passt de bal in één keer door. Anasiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Ochódzki de bal. Ochódzki geeft de bal voor. Cruts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Gmiński de bal onder controle te krijgen. Van Aerschot is nu in balbezit. Španjević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Španjević krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Walem is nu in balbezit. Walem met een sublieme pass. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak speelt de bal door. Ochódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochódzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:4

76e minuut.
Joos geeft een lange en hoge pass. Anasiak kan de bal niet met de borst controleren. Anasiak speelt de bal door. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De Swaef is nu in balbezit. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński geeft een hoge lob. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:5

81e minuut.
Van Dijck rent richting de bal. Španjević verovert de bal door een tackle van achteren. Španjević speelt de bal door. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:6

83e minuut.
Ochódzki speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence passt de bal zonder na te denken. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:7

86e minuut.
Španjević is nu in balbezit. Španjević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochódzki de bal. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gmiński rent richting de bal. Gmiński passt de bal in één keer door. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence schiet op doel. Cruts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 84%, VC Heuvelland 16%.
VSV Heiende - VC Heuvelland 0:8