Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poepstront fc Midmid
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lukaku probeert de bal aan de voet te houden. Maeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeyer passt de bal zonder na te denken. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. Viane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Midmid 0:1

26e minuut.
De Baerdemaecker draait met de bal, schiet en ... Oyen kopt de bal weg. Inworp. Vandenhoeck met een snelle inworp. De Baerdemaecker geeft een hoge lob. Sellier bokst de bal weg.

27e minuut.
Vandenhoeck met een snelle inworp. De Baerdemaecker is nu in balbezit. De Baerdemaecker geeft de bal voor. Klungelig pakt Dermul de bal. Dermul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poepstront fc - Midmid 1:1

30e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. De Baerdemaecker onderschept slim de pass. De Baerdemaecker passt de bal in één keer door. Dermul heeft problemen om de bal te vangen. Dermul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Wollaerts probeert de bal aan de voet te houden. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lukaku is nu in balbezit. Maeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Maeyer met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 60%, Midmid 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poepstront fc - Midmid 1:1

61e minuut.
Lukaku onderschept slim de pass. Bourbiaux is nu in balbezit. Bourbiaux passt de bal in één keer door. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De Baerdemaecker onderschept slim de pass. De Baerdemaecker passt de bal met de wreef. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermul rent richting de bal. Dermul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Provoost onderschept slim de pass. Provoost geeft een hoge lob. Dermul rent richting de bal. Dermul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Midmid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 47%, Midmid 53%.
Poepstront fc - Midmid 2:1