Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalisseklutsers Svk mechelen
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Doeltrap. Verkammen met een harde bal richting middenveld. Gumienny kopt de bal weg. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mollez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Mollez met een sublieme pass. Houben rent richting de bal. Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. van den Keybus rent richting de bal. van den Keybus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hostyn rent richting de bal. Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht speelt de bal door. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Butje geeft een lange en hoge pass. Houben met een sublieme pass. Klungelig pakt Deschacht de bal. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Svk mechelen 1:0

43e minuut.
Daar is Deschacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny speelt de bal door. Albrechts rent richting de bal. Albrechts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cowie kopt de bal weg. Brutsaert probeert de bal aan de voet te houden. Albrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Svk mechelen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalisseklutsers 58%, Svk mechelen 42%.
Kalisseklutsers - Svk mechelen 2:0

50e minuut.
Daar is van den Keybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despagne is nu in balbezit. van den Keybus is nu in balbezit. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Svk mechelen 2:1

55e minuut.
Degraeve rent richting de bal. Butje bereikt de bal nog maar net als eerste. Butje passt de bal in één keer door. Despagne is nu in balbezit. Despagne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ryckeghem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurion met de inworp. van den Keybus heeft problemen om de bal te vangen. van den Keybus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus verovert de bal door een tackle van achteren. van den Keybus geeft een hoge lob. Carino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verkammen bokst de bal weg.

62e minuut.
Deschacht met de inworp. van den Keybus is nu in balbezit. van den Keybus speelt de bal door. Despagne rent richting de bal. Despagne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. van den Keybus bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus speelt de bal door. Jurion rent richting de bal. Jurion geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalisseklutsers 72%, Svk mechelen 28%.
Kalisseklutsers - Svk mechelen 2:1