Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Moloko Linda Boys
Normal Tactiek André
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Cəfərli is nu in balbezit. Steegmans onderschept slim de pass. Muzek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muzek krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Firti verovert de bal door een tackle van achteren. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imschoot. Imschoot krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Muzek probeert naar een medespeler te passen. Devuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pirenei is nu in balbezit. Pirenei schiet op doel. Vermeiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Muzek probeert naar een medespeler te passen. Devuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo maakt een afschuwelijke overtreding. Birardo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand speelt de bal door. Birardo rent richting de bal. Birardo haalt uit met een fantastische trap. Vermeiren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Linda Boys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 52%, Linda Boys 48%.
F.C. Moloko - Linda Boys 0:1

53e minuut.
Devuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo verovert de bal door een tackle van achteren. Birardo geeft de bal voor. Pirenei rent richting de bal. Pirenei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Linda Boys 0:2

57e minuut.
Devuyst probeert de bal aan de voet te houden. Marchand rent richting de bal. Marchand geeft de bal voor. Pirenei rent richting de bal. Pirenei speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Firti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cəfərli rent richting de bal. Steegmans rent richting de bal. Cəfərli onderschept slim de pass. Cəfərli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firti met de inworp. Cəfərli rent richting de bal. Steegmans rent richting de bal. Steegmans passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Linda Boys 0:3

80e minuut.
Steegmans geeft een lange en hoge pass. Firti geeft de bal voor. Lauwers is nu in balbezit. Birardo verovert de bal door een tackle van achteren. Birardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Linda Boys 0:4

81e minuut.
Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirenei passt de bal met de wreef. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 76%, Linda Boys 24%.
F.C. Moloko - Linda Boys 0:4