Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linda Boys Groen - Wit
André Tactiek 433
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
excellent Verdedigen poor


2e minuut.
Van Himst passt de bal in één keer door. Tammenol bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo verovert de bal door een tackle van achteren. Birardo draait met de bal, schiet en ... Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Groen - Wit 1:0

7e minuut.
Birardo is nu in balbezit. Birardo passt de bal met de wreef. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle haalt uit met een fantastische trap. Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Birardo is nu in balbezit. Birardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Groen - Wit 2:0

10e minuut.
Lescot onderschept slim de pass. Lescot geeft een hoge lob. Birardo kopt de bal weg. Koçlar rent richting de bal. Koçlar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Limpens geeft de bal voor. Inworp. Marchand met de inworp. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Benteke is nu in balbezit. Lamelle onderschept slim de pass. Lamelle passt de bal met de wreef. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Groen - Wit 3:0

23e minuut.
Birardo is nu in balbezit. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo onderschept slim de pass. Birardo draait met de bal, schiet en ... Bockstael probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Birardo heeft problemen om de bal te vangen. Dewez is nu in balbezit. Birardo verovert de bal door een tackle van achteren. Birardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marchand speelt de bal door. Muzek met een sublieme pass. Van Himst probeert naar een medespeler te passen. Birardo is nu in balbezit. Birardo schiet op doel. Bockstael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Birardo is nu in balbezit. Birardo probeert naar een medespeler te passen. Troch rent richting de bal. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar geeft een lange en hoge pass. Bockstael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birardo rent richting de bal. Birardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marchand is nu in balbezit. Koçlar is nu in balbezit. Birardo is nu in balbezit. Birardo draait met de bal, schiet en ... Bockstael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Groen - Wit 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 27%, Groen - Wit 73%.
Linda Boys - Groen - Wit 4:0

47e minuut.
Dewez passt de bal zonder na te denken. Lescot is nu in balbezit. Lescot speelt de bal door. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand met een sublieme pass. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle geeft een hoge lob. Daar is Bisschop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Groen - Wit 5:0

73e minuut.
Muzek kan de bal niet met de borst controleren. Firti rent richting de bal. Muzek probeert naar een medespeler te passen. Birardo is nu in balbezit. Birardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Daar is Muzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benteke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle schiet op doel. Paal! Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens rent richting de bal. Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 28%, Groen - Wit 72%.
Linda Boys - Groen - Wit 5:0