Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Assenede F.C. Moloko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haerbos met de inworp. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot draait met de bal, schiet en ... Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - F.C. Moloko 0:1

22e minuut.
de Cleene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cosyn. de Cleene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Cleene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
de Cleene probeert naar een medespeler te passen. Imschoot rent richting de bal. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Assenede 50%, F.C. Moloko 50%.
Sporting Assenede - F.C. Moloko 0:1

52e minuut.
Ter Ham met de inworp. Cosyn rent richting de bal. Van de Craen onderschept slim de pass. Van de Craen draait met de bal, schiet en ... Jacobs krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Assenede - F.C. Moloko 1:1

55e minuut.
Bonnet is nu in balbezit. Imschoot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonnet. Imschoot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eeken zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Assenede 55%, F.C. Moloko 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Assenede - F.C. Moloko 1:1