Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede CharleKing Football Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Degraeve geeft de bal voor. Inworp. Serwy met de inworp. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bresseleers trapt de bal weg van het doel. Serwy heeft problemen om de bal te vangen. De Decker rent richting de bal. De Decker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Laurijssen is nu in balbezit. Laurijssen haalt uit met een fantastische trap. Degraeve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Evrard zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Devisch passt de bal zonder na te denken. Laurijssen rent richting de bal. Raekelboom is nu in balbezit. Laurijssen onderschept slim de pass. Laurijssen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Engels heeft problemen om de bal te vangen. Raman rent richting de bal. Raman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laureys met de inworp. De Decker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Raekelboom passt de bal zonder na te denken. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurijssen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laurijssen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rogiers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paeme komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Inworp. Laureys met de inworp. Boterberg rent richting de bal. De Decker verovert de bal door een tackle van achteren. De Decker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 52%, CharleKing Football Club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
URS Du Assenede - CharleKing Football Club 0:0

59e minuut.
Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker verovert de bal door een tackle van achteren. De Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - CharleKing Football Club 1:0

69e minuut.
Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard onderschept slim de pass. Evrard met een sublieme pass. Philips is nu in balbezit. Philips haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Durme met een snelle inworp. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens geeft de bal voor. Raman rent richting de bal. Raman haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 54%, CharleKing Football Club 46%.
URS Du Assenede - CharleKing Football Club 1:0