Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bens Boys Sparta Mouscron
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Steenwinckel speelt de bal door. Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een lange en hoge pass. Raman is nu in balbezit. Raman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasserot rent richting de bal. Vasserot haalt uit met een fantastische trap. Sassanguie probeert de bal aan de voet te houden. Hongenaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - Sparta Mouscron 1:0

11e minuut.
Steenwinckel geeft een lange en hoge pass. Verkaemer heeft problemen om de bal te vangen. Verkaemer speelt de bal door. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De Schrijver rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raman. De Schrijver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lejeune zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot rent richting de bal. Vasserot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - Sparta Mouscron 2:0

18e minuut.
De Schrijver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verkaemer rent richting de bal. Verkaemer speelt de bal door. Vasserot rent richting de bal. Vasserot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Weber speelt de bal door. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman onderschept slim de pass. Raman haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - Sparta Mouscron 2:1

28e minuut.
Verplaetse is nu in balbezit. Rigaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rigaux speelt de bal door. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bens Boys - Sparta Mouscron 2:2

37e minuut.
Rigaux kopt de bal weg. Inworp. Verplaetse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weber is nu in balbezit. Weber geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens Boys 46%, Sparta Mouscron 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bens Boys - Sparta Mouscron 2:2

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Steenwinckel de bal onder controle te krijgen. Illegems verovert de bal door een tackle van achteren. Illegems speelt de bal door. Verplaetse bereikt de bal nog maar net als eerste. Verplaetse geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens Boys 55%, Sparta Mouscron 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bens Boys - Sparta Mouscron 2:2