Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalme Halle Kfc Linda Olen United
Normal Tactiek raviola
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Ielcean passt de bal in één keer door. Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Cherchesov rent richting de bal. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ielcean rent richting de bal. Ielcean geeft de bal voor. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Vanderstappen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Kfc Linda Olen United 0:1

24e minuut.
Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean met een sublieme pass. Cherchesov probeert naar een medespeler te passen. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... Vanderstappen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Şeitan geeft de bal voor. Cherchesov rent richting de bal. Van Camp verovert de bal door een tackle van achteren. MacChlerich onderschept slim de pass. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Vanderstappen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ielcean met een sublieme pass. Endriulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean rent richting de bal. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 73%, Kfc Linda Olen United 27%.
Kalme Halle - Kfc Linda Olen United 0:1

52e minuut.
Ielcean met een sublieme pass. MacChlerich rent richting de bal. MacChlerich passt de bal in één keer door. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Taelman rent richting de bal. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan passt de bal met de wreef. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Vanderstappen bokst de bal weg.

69e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Ielcean is nu in balbezit. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ielcean met een snelle inworp. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich passt de bal met de wreef. Pasino is nu in balbezit. Pasino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot verovert de bal door een tackle van achteren. Boot geeft een lange en hoge pass. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Şeitan kopt de bal weg. Ielcean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dekenne. Dekenne krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Daar is MacChlerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Vanderstappen bokst de bal weg.

88e minuut.
Di Muoio geeft een lange en hoge pass. Cherchesov kopt de bal weg. Daar is MacChlerich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Kfc Linda Olen United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 63%, Kfc Linda Olen United 37%.
Kalme Halle - Kfc Linda Olen United 0:2