Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.K Lommel Thor Kokerij Chardeneux
Le Boom Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Matthys met een sublieme pass. Vreven is nu in balbezit. Hillen is nu in balbezit. Vreven verovert de bal door een tackle van achteren. Vreven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sazak onderschept slim de pass. Sazak geeft de bal voor. Vreven kan de bal niet met de borst controleren. Zulian rent richting de bal. Zulian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ross geeft een hoge lob. Sazak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sazak neemt de hoekschop. Vreven krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Agrelos geeft de bal voor. Inworp. Brogno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habers rent richting de bal. Habers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys is nu in balbezit. Heyninck verovert de bal door een tackle van achteren. Heyninck geeft een lange en hoge pass. Brogno kopt de bal weg. Bruderek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 47%, Thor Kokerij Chardeneux 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S.K Lommel - Thor Kokerij Chardeneux 0:0

51e minuut.
Hillen kopt de bal weg. Sazak controleert de bal met de borst. Sazak geeft een hoge lob. Agrelos rent richting de bal. Agrelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Thor Kokerij Chardeneux 1:0

59e minuut.
Lorenzini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ross probeert naar een medespeler te passen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milanesio. Milanesio krijgt een gele kaart. Habers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brogno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Agrelos passt de bal zonder na te denken. Kins rent richting de bal. Kins passt de bal in één keer door. Agrelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrelos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross speelt de bal door. Vreven is nu in balbezit. Vreven schiet op doel. Inghels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Thor Kokerij Chardeneux 2:0

79e minuut.
Jørgensen verovert de bal door een tackle van achteren. Jørgensen speelt de bal door. Kins rent richting de bal. Vreven verovert de bal door een tackle van achteren. Vreven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - Thor Kokerij Chardeneux 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 48%, Thor Kokerij Chardeneux 52%.
K.S.K Lommel - Thor Kokerij Chardeneux 3:0