Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Buggenhout Sporting United
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Soete speelt de bal door. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstraete rent richting de bal. Lish rent richting de bal. Lish schiet op doel. Polet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Madej probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal met de wreef. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Soete is nu in balbezit. Umans onderschept slim de pass. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiels is nu in balbezit. Machiels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Van den Branden trapt de bal weg. Daar is Verstraete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machiels probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Sporting United 0:1

28e minuut.
Madej rent richting de bal. Deschuytter onderschept slim de pass. Deschuytter geeft de bal voor. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Umans onderschept slim de pass. Umans passt de bal in één keer door. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 55%, Sporting United 45%.
SV Buggenhout - Sporting United 0:1

61e minuut.
Lish probeert naar een medespeler te passen. Verstraete is nu in balbezit. Kaczmarczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczmarczak krijgt een gele kaart. Verstraete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Honorin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Callandt rent richting de bal. Callandt geeft de bal voor. de Graeve kopt de bal weg. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Sporting United 0:2

77e minuut.
Lish passt de bal in één keer door. de Graeve rent richting de bal. de Graeve passt de bal in één keer door. Madej rent richting de bal. Madej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vreven rent richting de bal. Madej onderschept slim de pass. Madej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Detyniecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Sporting United 0:3

88e minuut.
Quain bereikt de bal nog maar net als eerste. Quain passt de bal met de wreef. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Sporting United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 60%, Sporting United 40%.
SV Buggenhout - Sporting United 1:3