Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting United FC Blauberg
433 Tactiek 4-42
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki onderschept slim de pass. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Callandt geeft de bal voor. Klungelig pakt Dembele de bal. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki draait met de bal, schiet en ... Rottier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Blauberg 1:0

17e minuut.
Dufour verovert de bal door een tackle van achteren. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens passt de bal zonder na te denken. Daar is van Wijnsberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej geeft een hoge lob. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dembele speelt de bal door. Verbouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbouw passt de bal zonder na te denken. Bastiaens rent richting de bal. Bastiaens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vliegher geeft een hoge lob. de Pryck kopt de bal weg. Dembele heeft problemen om de bal te vangen. Madej rent richting de bal. Madej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Blauberg 2:0

29e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Pryck geeft een lange en hoge pass. Detyniecki kopt de bal weg. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej schiet op doel. Rottier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai schiet op doel. Rottier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Blauberg 3:0

37e minuut.
Dembele passt de bal in één keer door. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe passt de bal zonder na te denken. Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting United 49%, FC Blauberg 51%.
Sporting United - FC Blauberg 3:0

47e minuut.
Callandt probeert naar een medespeler te passen. Pai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai geeft een lange en hoge pass. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Acosta met de inworp. Madej rent richting de bal. Madej geeft een lange en hoge pass. Pai rent richting de bal. Pai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Blauberg 4:0

51e minuut.
Daar is Bastiaens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbouw met een sublieme pass. Dembele met een sublieme pass. Bastiaens rent richting de bal. Bastiaens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de Pryck probeert naar een medespeler te passen. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Rottier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting United - FC Blauberg 5:0

60e minuut.
Honorin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
van Wijnsberghe passt de bal met de wreef. Dhulst is nu in balbezit. Van Halme rent richting de bal. Detyniecki onderschept slim de pass. Detyniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dembele geeft een lange en hoge pass. Boom probeert de bal aan de voet te houden. Boom probeert naar een medespeler te passen. Pai is nu in balbezit. Pai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Dufour geeft een lange en hoge pass. Madej kopt de bal weg. Detyniecki probeert de bal aan de voet te houden. Detyniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Callandt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Umans komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bastiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaens speelt de bal door. Klungelig pakt Kaczmarczak de bal. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting United 40%, FC Blauberg 60%.
Sporting United - FC Blauberg 5:0