Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huta City WKS PSK
Nowa 433 Tactiek PSK
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Đolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đolo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlis rent richting de bal. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cíder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jarzębski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Kaczka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Magiera speelt de bal door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert met een sublieme pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pedros controleert de bal met de borst. Pedros geeft de bal voor. Jarzębski kopt de bal weg. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Magiera probeert naar een medespeler te passen. Volckaert probeert de bal met de borst te controleren. Magiera geeft een lange en hoge pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 59%, WKS PSK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huta City - WKS PSK 0:0

51e minuut.
Maciol is nu in balbezit. Maciol geeft de bal voor. Pedros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pokorny kopt de bal weg. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mak. Mak krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski geeft de bal voor. Volckaert heeft problemen om de bal te vangen. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel. Kaczka bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Jarzębski met een snelle inworp. Cíder verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Volckaert de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny geeft de bal voor. Maciol kopt de bal weg. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis haalt uit met een fantastische trap. Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Skręt neemt vlug de vrije trap. Daar is Domaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie speelt de bal door. Volckaert rent richting de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maciol bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Đolo de bal. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kurz niet meer kan verder spelen. Kijek komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie speelt de bal door. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Kaczka bokst de bal weg.

89e minuut.
Czerkawski met een sublieme pass. Pokorny rent richting de bal. Pokorny passt de bal in één keer door. Pawlis is nu in balbezit. Pawlis draait met de bal, schiet en ... Kijek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huta City - WKS PSK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huta City 48%, WKS PSK 52%.
Huta City - WKS PSK 1:0