Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragowice AFC Gunners
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Wilga onderschept slim de pass. Wilga geeft een lange en hoge pass. Cecot kopt de bal weg. Jackowski rent richting de bal. Jackowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragowice - AFC Gunners 1:0

8e minuut.
Kordek heeft problemen om de bal te vangen. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot met een sublieme pass. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragowice - AFC Gunners 2:0

18e minuut.
Kowalczuk is nu in balbezit. Figas is nu in balbezit. Kowalczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kowalczuk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Buczkowski geeft de bal voor. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak geeft de bal voor. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Buryta kan de bal niet met de borst controleren. Trzciński verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buryta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragowice 56%, AFC Gunners 44%.
Ragowice - AFC Gunners 2:0

46e minuut.
Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Franklin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilga. Urbaniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Urbaniak kan niet meer verder spelen. Olak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Krupczak geeft een lange en hoge pass. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk geeft een lange en hoge pass. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Buryta geeft de bal voor. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk passt de bal zonder na te denken. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Parczewski kopt de bal weg. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski speelt de bal door. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragowice 50%, AFC Gunners 50%.
Ragowice - AFC Gunners 2:0