Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team III WKS PSK
Normal Tactiek PSK
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Zduński trapt de bal weg. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Zduński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:1

10e minuut.
Volckaert is nu in balbezit. Volckaert probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:2

11e minuut.
Ziaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaja passt de bal zonder na te denken. Karwowski heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:3

16e minuut.
Miąskiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dlhoš met de inworp. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dlhoš met een snelle inworp. Magiera rent richting de bal. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Kucz de bal. Volckaert rent richting de bal. Volckaert speelt de bal door. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magiera rent richting de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie passt de bal zonder na te denken. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:4

26e minuut.
Magiera met een sublieme pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert passt de bal met de wreef. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera is nu in balbezit. Magiera geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:5

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Francis de bal onder controle te krijgen. Ovedenie is nu in balbezit. Michalczyk is nu in balbezit. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Przywara geeft een lange en hoge pass. Jarzębski kopt de bal weg. Magiera is nu in balbezit. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:6

37e minuut.
Magiera rent richting de bal. Magiera probeert naar een medespeler te passen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Zduński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:7

39e minuut.
Volckaert is nu in balbezit. Volckaert probeert naar een medespeler te passen. Miąskiewicz rent richting de bal. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:8

42e minuut.
Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie speelt de bal door. Miąskiewicz is nu in balbezit. Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:9

44e minuut.
Magiera is nu in balbezit. Magiera passt de bal zonder na te denken. Volckaert rent richting de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Zduński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 83%, WKS PSK 17%.
Obrytka Team III - WKS PSK 0:10

49e minuut.
Hromyka rent richting de bal. Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera speelt de bal door. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jarzębski met de inworp. Magiera is nu in balbezit. Magiera passt de bal in één keer door. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:11

52e minuut.
Michalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hromyka. Ovedenie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis met een sublieme pass. Dlhoš met een sublieme pass. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Zduński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:12

62e minuut.
Magiera rent richting de bal. Magiera speelt de bal door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:13

64e minuut.
Zduński met een harde bal richting middenveld. Francis kopt de bal weg. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Zduński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Wahadło verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera rent richting de bal. Magiera passt de bal met de wreef. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Michalczyk rent richting de bal. Magiera onderschept slim de pass. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Zduński trapt de bal weg van het doel. Magiera kopt de bal weg. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Ovedenie de bal. Wahadło is nu in balbezit. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Magiera is nu in balbezit. Magiera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Skręt probeert naar een medespeler te passen. Jarzębski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzębski speelt de bal door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Zduński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:14

77e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie passt de bal met de wreef. Volckaert rent richting de bal. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarzębski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dlhoš kopt de bal weg. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:15

80e minuut.
Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:16

82e minuut.
Zduński trapt de bal weg. Jarzębski kopt de bal weg. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. Zduński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Przywara verovert de bal door een tackle van achteren. Przywara passt de bal in één keer door. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Volckaert geeft een hoge lob. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Michalczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zduński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:17

90e minuut.
Dlhoš heeft problemen om de bal te vangen. Dlhoš passt de bal met de wreef. Volckaert rent richting de bal. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team III - WKS PSK 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team III 84%, WKS PSK 16%.
Obrytka Team III - WKS PSK 0:18