Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragowice Bosfia FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon met een sublieme pass. Paradys heeft problemen om de bal te vangen. Paradys schiet op doel. Krupczak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Filemon onderschept slim de pass. Filemon probeert naar een medespeler te passen. Krupczak rent richting de bal. Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj onderschept slim de pass. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Filemon is nu in balbezit. Filemon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Paradys de bal onder controle te krijgen. Filemon rent richting de bal. Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cecot kopt de bal weg. Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski met een sublieme pass. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon speelt de bal door. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys onderschept slim de pass. Paradys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cichosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

41e minuut.
Paradys is nu in balbezit. Krupczak is nu in balbezit. Paradys rent richting de bal. Filemon is nu in balbezit. Filemon haalt uit met een fantastische trap. Cichosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragowice 70%, Bosfia FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragowice - Bosfia FC 0:0

46e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Jackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jackowski met een sublieme pass. Ruciński kan de bal niet met de borst controleren. Ruciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj onderschept slim de pass. Machaj geeft een lange en hoge pass. Filemon heeft problemen om de bal te vangen. Filemon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Figas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fedak met een snelle inworp. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Fedak probeert naar een medespeler te passen. Krupczak rent richting de bal. Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys haalt uit met een fantastische trap. Cichosz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński geeft een hoge lob. Kloss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz geeft een hoge lob. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys is nu in balbezit. Paradys schiet op doel. Cichosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Machaj rent richting de bal. Wilga onderschept slim de pass. Wilga geeft de bal voor. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragowice 60%, Bosfia FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragowice - Bosfia FC 0:0