Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Świt Komorów MMCodd
442 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 24.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Szajdel onderschept slim de pass. Szulwic is nu in balbezit. Szajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:1

8e minuut.
Juszczyk onderschept slim de pass. Szajdel rent richting de bal. Wolanik rent richting de bal. Kubot onderschept slim de pass. Kubot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Kupisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strzałka de bal. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Soczewka geeft de bal voor. Daar is Skibicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowik probeert naar een medespeler te passen. Żuk is nu in balbezit. Żuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kurzak met een sublieme pass. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurzak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński passt de bal in één keer door. Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Soczewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Żaczek met een harde bal richting middenveld. Szajdel kopt de bal weg. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Świt Komorów 78%, MMCodd 22%.
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:2

52e minuut.
Wolanik probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka rent richting de bal. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lewalski onderschept slim de pass. Lewalski geeft de bal voor. Strzałka is nu in balbezit. Kubot onderschept slim de pass. Kubot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Kurzak onderschept slim de pass. Kurzak probeert naar een medespeler te passen. Żuk rent richting de bal. Żuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:3

77e minuut.
Grycan trapt de bal weg. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik probeert naar een medespeler te passen. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:4

82e minuut.
Kupisz passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Kubot geeft een lange en hoge pass. Żuk is nu in balbezit. Żuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kurzak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juszczyk met een snelle inworp. Kubot rent richting de bal. Kubot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Świt Komorów 75%, MMCodd 25%.
LKS Świt Komorów - MMCodd 0:4