Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zajadłe Ikary Start Brzeziny
Normal Tactiek meine
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 31.8
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


12e minuut.
Futyma trapt de bal weg van het doel. Cheval kopt de bal weg. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvlisen verovert de bal door een tackle van achteren. Øvlisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zajadłe Ikary 67%, Start Brzeziny 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zajadłe Ikary - Start Brzeziny 0:0

49e minuut.
Rydel passt de bal in één keer door. Nycz is nu in balbezit. Met opzet legt Van Brussel zijn tegenspeler op de grond. Van Brussel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Øvlisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zajadłe Ikary - Start Brzeziny 0:1

55e minuut.
Dziaduszko passt de bal in één keer door. Øvlisen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydel. Rydel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Øvlisen de bal onder controle te krijgen. Nycz is nu in balbezit. Nycz speelt de bal door. Alberighi is nu in balbezit. Alberighi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziaduszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fosset komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rydel geeft een hoge lob. Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft een hoge lob. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bratosławski speelt de bal door. Sobieszczański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen draait met de bal, schiet en ... Futyma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nycz probeert naar een medespeler te passen. Alberighi is nu in balbezit. Alberighi passt de bal in één keer door. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zajadłe Ikary 51%, Start Brzeziny 49%.
Zajadłe Ikary - Start Brzeziny 0:1